Κόπτονται για τη «δημοκρατία» τους αφού δεν κατάφεραν να πνίξουν τη φωνή του Χιώτη και της Χιώτισσας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Πολλή δουλειά έπεσε στο γραφείο του κ. Μηταράκη. Τρεις ανακοινώσεις με καρμπόν, μία με υπογραφή Μηταράκη, η άλλη με υπογραφή δημάρχου και η άλλη με υπογραφή του προέδρου του Χαλκειούς, και οι τρεις από το ίδιο στυλό και οι τρεις από το ίδιο χέρι. Εκφράζουν τον πανικό τους, γιατί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το προσφυγικό μεταναστευτικό κλήθηκε να μιλήσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα μετά από την παρέμβαση του κ. Καμίνη και την στήριξη από βουλευτές και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και των συμμετεχόντων βουλευτών στην επιτροπή. Και οι τρεις τους λοιπόν παπαγαλίζοντας ότι δεν έχουμε θεσμικό ρόλο ως Συντονιστική Επιτροπή, ότι δήθεν λείπουν άλλοι θεσμικοί φορείς με θαυμαστή μάλιστα ομοφωνία , αποδεικνύουν ότι αποτελούν σάρκα μία και ο δήμαρχος κι ο βουλευτής Χίου και ο πρόεδρος του Χαλκειούς, όλοι προσκολλημένοι στο πρόσωπο του κυρίου Μηταράκη. Κόπτονται για τη «δημοκρατία» τους και τη «θεσμική εκπροσώπηση» αφού δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να παραποιήσουν την πραγματικότητα, αφού δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να πνίξουν τη φωνή του Χιώτη και της Χιώτισσας.
Βλέπουν όμως και πανικοβάλλονται ότι γύρω από τις θέσεις μας είναι συσπειρωμένοι συμπολίτες μας ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας αλλά και ανένταχτοι από συλλογικότητες , ακριβώς γιατί όλοι μας ζούμε στο ίδιο νησί ,είμαστε Χιώτες πάνω απ΄όλα ,έχουμε τα ίδια προβλήματα και δεν επιθυμούμε αυτή την κατάσταση που επικρατεί τόσο για μας όσο και για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Αυτή η δική τους μοναξιά τους τρομάζει και για αυτό λιθοβολούν τη Συντονιστική με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα το ρόλο της τον κατέκτησε πάνω στα βουνά της Χίου. Τον κατέκτησε όταν οργάνωσε το πρωτοφανές σε συμμέτοχη συλλαλητήριο τον Φεβρουάριο του 2020 και όλοι οι φορείς, τα κόμματα, τα σωματεία οι ενώσεις του νησιού αλλά προπάντων όλος ο λαός της Χίου ακύρωσαν τις εμμονές του υπουργού για δημιουργία μονίμων φυλακών και υποχρέωσαν την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ να τραπούν σε άτακτη φυγή.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, αυτό των αγώνα των Χιωτών τον τίμησε και τον συνεχίζει , παρόλο που ο δήμαρχος Χίου τάχθηκε τελικά με τους θύτες. Άλλωστε η ιστορία πολλές φορές έχει επιβεβαιώσει ότι κάθε αγώνας και κάθε προσπάθεια έχει και τον «Εφιάλτη» της. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκφράζουν την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, οι εργατικές ενώσεις και τα σωματεία, οι επιστημονικές ενώσεις, τα πνευματικά ιδρύματα, τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, που εκφράζουν το σύνολο της Χιώτικης κοινωνίας και στηρίζουν μέχρι σήμερα το συντονισμό και της αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής θα δώσουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
Μέρος αυτού του Αγώνα είναι να ενημερώσουμε την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το ποια είναι η πραγματική θέληση της τοπικής κοινωνίας και του λαού της Χίου. Για άλλη μία φορά δηλώνουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα ανατρέψουμε τα εφιαλτικά σχέδια και θα ακυρώσουμε την προσπάθεια αυτών που επιχειρούν να διχάσουν το Χιώτικο λαό, να βάλουν ταμπέλες και να επιδώσουν πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης. Ούτε στο Θόλος ούτε στις Μπαμπακιές ούτε πουθενά! Στρατόπεδα συγκέντρωσης Δεν θέλουν τα νησιά.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΙΟΥPlease follow and like us:
fb-share-icon