4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ
Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 16.10.2021, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, η 4η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη των Συμπαραστατών του Δημότη και της Επιχείρησης και των Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Σε όλη τη χώρα, υπηρέτησαν ή/και υπηρετούν δεκάδες Συμπαραστάτες στις Περιφέρειες και τους Δήμους.
Δυστυχώς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν κατέστη δυνατόν να μεταβούν όλοι οι συνάδελφοι, ενώ αρκετοί συμμετείχαν διαδικτυακά.
Η συνδιάσκεψη- συνέδριο είχε ως κύριο αντικείμενο ενημέρωσης και διαπραγμάτευσης τον θεσμό και τον ρόλο του Συμπαραστάτη στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ενώ ακολούθησε συνεδρίαση του Σώματος.
Ο θεσμός του Συμπαραστάτη είναι πολύ σημαντικός και αποτελεί ένα “εργαλείο” εξυπηρέτησης των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημοτικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα. Επιτελεί ένα τεράστιο έργο διαμεσολάβησης μεταξύ των πολιτών, των Υπηρεσιών και των αιρετών. Λύνει πολλά προβλήματα και προωθεί αρκετά αιτήματα στις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει αναλυτικό σημείωμα μου, με τις αρμοδιότητες, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ευθύς αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου (που επίκειται εντός των επόμενων ημερών, λόγω διεκπεραίωσης των απαραίτητων, τυπικών, διαδικασιών).
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: