Σοκ στο ελληνικό πόλο: «Έφυγε» σε ηλικία μόλις 43 ετών
Θλίψη σκόρπισε ο αιφνίδιος θάνατος του αθλητή του πόλο, Κωνσταντίνου Αντίοχου κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Πατρινός αθλητής «έφυγε» σε ηλικία μόλις 43 ετών. Υπηρέτησε επί σειρά ετών τις δύο ομάδες της αχαϊκής πρωτεύουσας (ΝΟΠ και ΝΕΠ) και συνέχιζε να αγωνίζεται με τη ΝΕ Πατρών, ενώ είχε αγωνιστεί και αντίπαλος με τον ΝΟ Χίου όταν οι Πατρινές ομάδες έπαιζαν στην Α1.

Το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια προπονητικού διπλού των δύο ομάδων στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», ο Κωνσταντίνος Αντίοχος αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και δεν κατάφερε να επανέλθει.

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ. της ΝΕΠ συνελθόν εκτάκτως με το άκουσμα του θανάτου του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ,
πολίστα και προπονητή υποδομών του Συλλόγου, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Αντιπροσωπεία να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία.
2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΝΕΠ αμέσως μετά την καραντίνα.
4. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μαζί με την κραυγή των παικτών πριν από τα παιχνίδια της ΝΕΠ, να ακούγεται πάντα και το όνομά του.
5. Να αναρτηθεί μεγάλη φωτογραφία του, στα γραφεία του Συλλόγου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΡΟΣΩ ΜΑΝΕΤΑ
Επίσης, η ΝΕΠ ενημερώνει όλα τα μέλη, τους γονείς, τους φίλους, τους προπονητές και τους αθλητές της ότι σε ένδειξη πένθους για τη μεγάλη απώλεια του Κωνσταντίνου Αντίοχου, ο Σύλλογος δεν θα λειτουργήσει σήμερα Παρασκευή 6/11.
«Ενα μεγάλο βάρος στην καρδιά μας νιώθουμε όλοι βρισκόμενοι σήμερα εδώ. Το σοκ από το ξαφνικό μαντάτο δεν έχει περάσει ακόμη. Τα πόδια κόπηκαν, το βλέμμα πάγωσε και στην αρχή όλοι νομίζαμε ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο.
Δεν ήταν, όμως. Και έτσι είμαστε όλοι εδώ σήμερα για ένα θλιβερό καθήκον, να οδηγήσουμε, τον παίκτη μας, τον προπονητή μας, τον φίλο μας, τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Κωνσταντίνος Αντίοχος στην τελευταία του κατοικία.
Ηταν μέλος της οικογένειάς μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Από εκείνη την πρώτη ημέρα, από τις εποχές του Θριάμβου και μετά με τη δημιουργία της ΝΕΠ. Ηταν παρών σε όλες τις ιστορικές μας ανόδους στην Α1 και το 2007 και πριν από μερικά χρόνια.
Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, αλλά αυτό που γράψαμε στην ιστοσελίδα μας είναι η μεγάλη αλήθεια: Οι αγαπημένοι μας άνθρωποι δεν θα πεθάνουν ποτέ, όσο δεν πεθαίνει η μνήμη τους. Και εσένα Κωνσταντίνε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου από όλη την οικογένεια της ΝΕΠ».
Ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου την ώρα του ύστατου χαίρε…Please follow and like us:
fb-share-icon