Δεν έπεφτε καρφίτσα, στην κοπή πίτας του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΣτην αίθουσα του Ι Ν Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κοπής της πίτας του ιστορικού συλλόγου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ. Παρουσία  όλων των αθλητών και αθλητριών, των οικογενειών τους και φίλων του συλλόγου, μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον. Το παρών έδωσαν ο  Νότης Μηταράκης Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ο Σταμάτης Κάρμαντζης Δήμαρχος Χίου, ο Νίκος Νύκτας  Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και ο  Γιώργος Πατερινός Αντιδήμαρχος Χίου και οι οποίοι απένειμαν τα τιμητικά βραβεία στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς. Στην εκδήλωση έγινε  αναδρομή στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ, από την ίδρυση του 1928 μέχρι και σήμερα.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ, Κώστας Βεζέρης ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση της Κοπής της πίτας. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν βραβεύσεις, τιμήθηκε ο προπονητής των επιτυχιών του συλλόγου Γιάννης Τζήκας για την πολύχρονη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στον σύλλογο.

Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές :

Πάτροκλος Θεοδοσίου

Κώστας Παιδούσης

Γιώργος Μανωλιάς

Αργύρης Λίοβαρης

Γιάννης Καλογεράκης

Μαρία Ζηρριά

και φυσικά  Γιώργος Κριτούλης για τις επιτυχίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα και την πρόκριση του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο Κώστας Σιδεράκης πρωταθλητής Ελλάδας και γονέας αθλητή και αθλήτριας του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ. Συγχαρητήρια στην ψυχή της εκδήλωσης, την Δέσποινα Σφακιανάκη Τζήκα, σε όλα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου καθώς επίσης και στους γονείς και φίλους πού στήριξαν την αποψινή εκδήλωση με την παρουσία τους.

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon