Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την εις Κύριον εκδημία 2 ακόμη συμπατριωτών μας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΜε θλίψη πληροφορηθήκαμε την εις Κύριον εκδημία δύο ακόμη συμπατριωτών μας: του Στάμου Χούλη στο Λονδίνο και του cpt. Γιάννη Κωστή στην Αθήνα.
Ο αείμνηστος Στάμος Χούλης, 95, είχε νυμφευθεί την Μαρία Μιχαλάκη Λαιμού. Είχε δραστηριοποιηθεί όλη του τη ζωή στο ναυτιλιακό κλάδο. Εργατικός, βαθύς γνώστης, οξυδερκής είχε συνεργαστεί με αρκετούς συμπατριώτες και επιχειρηματικά με τον πεθερό του Μιχαλάκη Λαιμό. Είχε δύο παιδιά, την Κάτια και τον Λορέντζο, κι αξιώθηκε να καμαρώσει εγγόνια.
Ο καπ. Γιάννης Κωστής είχε μακρά σταδιοδρομία τόσο στη θάλασσα, όσο και στο shipping. Ο πατέρας του καταγόταν από τη Θάσο, αλλά η μητέρα του ήταν η Μέλπω Ανδρεάδη. Ευγενής, παραδοσιακός και αγαπητός συμπατριώτης καταπονήθηκε από αρκετές δοκιμασίες στη ζωή. Ας είναι αιώνια αναπαυμένη η ψυχή του.
Στις οικογένειες των εκλιπόντων εκφράζουμε τα βαθύτατα πατριωτικά μας συλλυπητήρια. Ο Θεός να τους δίνει υπομονή και κουράγιο, αναφέρει ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon