Εκκλησίες: Κλειστός χώρος που δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Γιατί η κυβέρνηση δεν πειράζει τα κομματικά της ακροατήρια, αφήνοντας την πανδημία να θερίζει!

Δεν πάει καιρός που βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που επιχειρηματολογούσαν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού (ήταν οι εποχές που ο πρωθυπουργός έκλεινε το μάτι στο ενδεχόμενο αυτό) στις ένοπλες δυνάμεις: «Μα σε ένα υποβρύχιο, ένας αν νοσήσει, θα νοσήσουν όλοι, τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς υποβρύχια;».

Στην πορεία, προφανώς, δεν επικράτησε η λογική να μείνουμε χωρίς… υποβρύχια, αλλά -δυστυχώς- ο φόβος του πολιτικού κόστους! «Τους δικούς μας δεν τους πειράζουμε» -γεγονός που σηματοδότησε και η τοποθέτηση του Θάνου Πλεύρη, με «δεσμούς» με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, στη θέση του υπουργού Υγείας.

Εκτός ελέγχου, για παράδειγμα, είναι η εκκλησία! Οι ναοί είναι ο μοναδικός κλειστός χώρος στην επικράτεια, που μπορεί κάποιος να βρίσκεται επί δυο και πάνω ώρες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ, την ίδια στιγμή που ένα πολύ μεγάλο ποσοστό κληρικών είναι ανεμβολίαστο! Παρά τις κατευθύνσεις της ηγεσίας της εκκλησίας και παρά τις προσπάθειες κάποιων (δυστυχώς λιγότερου του αναμενομένου) φωτισμένων ιεραρχών, που βάζουν την επιστήμη μπροστά από δοξασίες.

Χωρίς ιδιαίτερα μέτρα και χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι και τα σώματα ασφαλείας και οι στρατιωτικοί, κοινωνικές ομάδες που θεωρείται πως είναι αποτελούν από τα βασικά ακροατήρια του κυβερνώντος κόμματος.

Μήπως η κυβέρνηση πρέπει να δει με διαφορετικό μάτι το συγκεκριμένο θέμα; Και μήπως και οι ειδικοί πρέπει να πουν πιο αποφασιστικά τη γνώμη τους;

πηγη:iediseis.grPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: