Ζητά βοήθεια για να κρατήσει τα παιδιά της- Έκκληση από τρίτεκνη μητέρα που ζει στην Αθήνα

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ζητά βοήθεια για να κρατήσει τα παιδιά της
Έκκληση από Μυτιληνιά τρίτεκνη μητέρα που ζει στην Αθήνα
Έχουμε γράψει ξανά για την 25χρονη Νίκη, από τη Μυτιλήνη που έχει περάσει από τότε που θυμάται τον εαυτό της μια «οδύσσεια» για να καταφέρει να επιβιώσει. Όταν γεννήθηκαν και τα παιδιά, έψαξε, βρήκε και έκανε όποια δουλειά μπορούσε για να τα μεγαλώσει.
Για να ξεφύγει πολλούς κινδύνους, ξεκίνησε νέα ζωή στην Αθήνα, όμως οικονομικά δεν τα καταφέρνει γιατί ζει σε ένα υπόγειο με ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά και κινδυνεύει να τα χάσει. Ζήτησε ακρόαση και από τον εισαγγελέα, όπου της είπαν ότι θα πρέπει να φτιάξει το χώρο του σπιτιού ή να νοικιάσει νέο σπίτι.
Αν και έχει επιδότηση ενοικίου δεν της νοικιάζει κανείς γιατί δεν μπορεί να καταβάλλει μαζεμένα τα πρώτα δύο ενοίκια ως εγγύηση. Τα παιδιά της σήμερα είναι 2,5 ετών, 4 και 5,5 ετών.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της: 6970764344
Τι ανέφερε η 25χρονη μητέρα στο «Ν»:
«Είμαι μια μανούλα με τρία παιδάκια με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, που αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες και προβλήματα που μ έχουν φτάσει σε ένα σημείο να μην ξέρω τι να κάνω! Κατέβαλα σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια μου από τότε που γέννησα τα παιδάκια μου να σταθώ στα πόδια μου και να τους προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα. Στη πορεία μου βγήκανε δυσκολίες, ήρθανε κοινωνικοί λειτουργοί και είδανε ότι το σπίτι δεν ήταν κατάλληλο για τα παιδιά μου..
Τότε με τη βοήθεια του κόσμου που υπήρξε μεγάλη και γρήγορη ανταπόκριση κατάφερα να βρω ένα άλλο σπίτι να μπορέσω να μετακομίσω και να κάνω μια νέα αρχή σε ένα καινούριο σπίτι και να αποφύγω τα χειρότερα! Τώρα όμως 4 χρόνια μετά δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα λίγο χειρότερα όμως.. Δυστυχώς μένω σε ένα σπίτι όπου είναι ένα υπόγειο μικρό χωρίς μπάνιο με πολύ υγρασία και αρκετά άλλα προβλήματα!
Για να μπορέσω να κρατήσω τα παιδιά μου ο εισαγγελέας μου ζητάει η να νοικιάσω ένα σπίτι ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τα παιδιά σε καλύτερες συνθήκες η να φτιάξω το σπίτι όπου μένω τώρα! Δυστυχώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι από τα δύο. Έχω απευθυνθεί σε δομές, εκκλησίες, δήμους, και οπουδήποτε αλλού μου είπανε ότι μπορεί να βοηθήσουν, δυστυχώς δεν είχα ανταπόκριση όμως θετική.. Οπότε είμαι εδώ 4 χρόνια μετά και ζητάω να με βοηθήσει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί, ότι μπορεί, όπως μπορεί.. Ζητάω τη βοήθεια σας, για να μην χάσω τα παιδιά μου…».
Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΟΛΣΑPlease follow and like us:
fb-share-icon