Εκλογές ΕΟΚ: Του φέρε γούρι η Χίος- Νέα εποχή για τις νησιωτικές ομάδες

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, ύστερα από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και κέρδισε τους άλλους δυο υποψηφίους, Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου, με καθαρή διαφορά στο ποσοστό εκλογής του.

Συγκεκριμένα, ο Λιόλιος έλαβε 335 ψήφους, δηλάδη πάνω από το 50% και βγήκε με ποσοστά… αυτοδυναμίας. Τη 2η θέση πήρε η παράταξη του Φασούλα (180 ψήφοι), ο οποίος θα μπει στο ΔΣ της ΕΟΚ, με τον Παπανικολάου να έρχεται 3ος (90 ψήφοι) και να μένει εκτός.

Παράλληλα, ο κ. Λιόλιος κερδίζει και την πλειοψηφία στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ.

Στις εκλογές συμμετείχαν 611 από τα 628 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, αριθμός ρεκόρ από το 2008, ενώ και το ποσοστό 97% είναι μάλλον πρωτοφανές για τα χρονικά των αρχαιρεσιών.

Να σημειώσουμε ότι η Χίος ήταν γούρικη στον Νέο Πρόεδρο αφού ήρθε στο νησί μίλησε με τα σωματεία και έκανε δηλώσεις στην Chiosin.gr αναφερόμενος στην νησιωτικότητα των ομάδων μας και τα χρόνια προβλήματα που θέλει να δώσει λύση. Αντίθετα ο Π. Φασούλας που ήρθε στη Χίο τον Μάιο δεν θέλησε να μας κάνει δηλώσεις παρά αρκέστηκε σε συζητήσεις με τους Χιώτικους συλλόγους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΑΡΚΑΙΝΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝOΥΑ ΤΟΥ ΦΟΒ:

 

 

Σε ό,τι αφορά στα μέλη του ΔΣ, θριάμβευσε ο Δήμος Ντικούδης με 317 ψήφους, ενώ ακολούθησαν ο Βασίλης Ντάκουρης, η Άννυ Κωνσταντινίδου και ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Εκλέχθηκε και ο Φάνης Χριστοδούλου. Αναλυτικά όσοι εκλέχθηκαν στο ΔΣ και οι ψήφοι που έλαβαν:

Δήμος Ντικούδης 317
Βασίλης Ντάκουρης 302
Άννυ Κωνσταντινίδου 281
Ευθύμης Ρεντζιάς 263
Κώστας Ασημακόπουλος 260
Γιάννης Ηλιόπουλος 239
Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας 222
Νικόλαος Ζεϊμπέκης 22
Χρήστος Βασιλειάδης 215
Φάνης Χριστοδούλου 212
Τρύφωνας Δίτσιος 211
Λάμπρος Τάκης 209
Τάσος Δελημπαλταδάκης 198
Νίκος Νικολόπουλος 197
Ιωάννης Πεταλωτής 178
Γιάννης Τσουμής 176*

*Ο Παναγιώτης Φασούλας αναμένεται να πάρει τη θέση του 17ου σε ψήφους στο ΔΣ, ως πρόεδρος της «παράταξης» που συγκέντρωσε άνω του 25% σε ψήφους.Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: