ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ: Μας εμπαίζουν οι ανεπαρκείς & ζητάνε την ψήφο μας- 2000 όμηροι & εμείς σε απόγνωση (βίντεο)

Την αγανάκτησή τους εξέφρασαν σήμερα οι εκπαιδευτές οδηγών κατά την επίσκεψή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Ευρισκόμενα σε καθεστώς ομηρίας 5 μήνες τώρα από την στιγμή που οι εξεταστές του υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών έχουν πάψει να εξετάζουν. Δεν μπορούν να  ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και αυτή τη στιγμή το πρόβλημα έχει λυθεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (μόλις αυτή την εβδομάδα λύθηκε σε Πάτρα και Κρήτη) εκτός από τη  Χίο τη Σάμο  τη Λέσβο και τη Λήμνο.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εκπαιδευτών της Χίου Παντελής Κουνιάδης Το πρόβλημα έγκειται στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη  κ.  Ξενάκη όποιος δεν προχωράει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση των ήδη παραιτηθέντων από αρχές Ιανουαρίου εξεταστών του Υπουργείου. Αποτέλεσμα να μένουν  χωρίς εξετάσεις  2000 υποψήφιοι οδηγοί και 15 εκπαιδευτές χωρίς εισόδημα.

Δώστε άμεσα μία λύση δεν μπορούμε να ταλαιπωρούμε τόσο κόσμο,  εμάς, τις οικογένειές μας που είμαστε τώρα έξι μήνες όμηροι και να τρέχουν τα έξοδα μας. Έπρεπε ο κ. Ξενάκης να τους αντικαταστήσει άμεσα εφόσον παραιτήθηκαν από τις 11 Ιανουαρίου. Έχουμε τουλάχιστον 1.000 αναμονές στη Χίο. Ευθύνη έχει και ο κ. Κάρμαντζης του οποίου είναι δεξί χέρι ο κ.  Ξενάκης και αν θέλει να είναι ο αυριανός Δήμαρχος πως θα διοικήσει. Η Κοινωνία βράζει . Ενάμιση μήνα Μας εμπαίζει ο κ. Ξενάκης. Την ίδια  αγωνία έχουμε όλοι και θέλουμε μία απάντηση. Μπράβο τους που κρατάνε την σημαία της Χίου εκεί ψιλά. Η Περιφέρεια πρέπει να βοηθάει  τους πολίτες της. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ. τόνισε ο εκπαιδευτής κ.  Μιχάλης Κούτρης εκπαιδευτής οδηγών.

Ο κ. Κώστας Τουλιδάκης συμπλήρωσε: Ο κ. Ξενάκης τόνισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι τους ‘ετοιμάζουμε’ να ξαναβγούν στους δρόμους. Ποιους αυτούς που παραιτήθηκαν στις αρχές Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Please follow and like us: