Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών 1:30 κάτω από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων και η ταλαιπωρία χιλιάδων γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών συνεχίζεται. Ήδη αρκετοί είναι οι δάσκαλοι που έχουν βρεθεί θετικοί και θα απουσιάσουν αναγκαστικά από τα σχολεία. Χωρίς φυσικά να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό, όπως εδώ και καιρό ζητούν τα σωματεία και οι σύλλογοι και χωρίς κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης, τα σχολεία και οι τάξεις θα μείνουν ξεκρέμαστες . Οι διευθυντές θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Με προφορικές εντολές ζητούν από συναδέλφους να καλύψουν τα κενά. Τα τμήματα θα υπολειτουργούν εις βάρος μαθητών και γονέων καθώς διασαλεύεται η εκπαιδευτική διαδικασία δημιουργώντας προβλήματα ακόμη και στην λειτουργία ολοημέρων. Οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν για ακόμη μία φορά να γίνουν λάστιχο.

  • Απαιτούμε εδώ και τώρα προσλήψεις εκπαιδευτικών για άμεση αντικατάσταση των νοσούντων συναδέλφων του νησιού μας για την σωστή λειτουργία των σχολείων.
  • Κανένας εκπαιδευτικός να μην επιβαρυνθεί με παραπάνω ώρες.
  • Να χωριστούν πολυάριθμα τμήματα στα μεγάλα σχολεία της Χίου.

Δεν θα επωμιστούμε για ακόμη μία φορά την στοχευμένη ανεπάρκεια της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘ
Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, σήμερα Δευτέρα και ώρα 1:30 κάτω από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας. (τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας)Please follow and like us:
fb-share-icon