Έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό της ΑΕΝ Χίου: 24ωρη προειδοποιητική Απεργία

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

  

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό της ΑΕΝ Χίου στηρίζει την κινητοποίηση για την αναγνώριση της συμβολής στη Ναυτική Εκπαίδευση και την διεκδίκηση ικανοποιητικών αποδοχών για όλους ανεξαιρέτως τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε στις σχολές της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης

Διεκδικούμε το αυτονόητο. Την έμπρακτη αναγνώριση της πολυετής προσφοράς μας, όπως και όλων των εκπαιδευτικών των σχολών. Ο επανακαθορισμός της ωριαίας Αντιμισθίας του εκτάκτου εκπαιδευτικού προσωπικού των AEN με σημαντική αύξηση των αποδοχών για όλες τις κατηγορίες ΕΕΠ (Ναυτικών, Γενικών και Τεχνικών Μαθημάτων) ώστε όλοι οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί να τύχουν ίσης και δίκαιης μεταχείρισης δεν είναι μόνο ένα δίκαιο αίτημα αλλά αποτελεί και την προϋπόθεση για την  εύρυθμη  λειτουργία   και την  ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των σχολών .
Ως εκ τούτου συμμετέχουμε στην 24ωρη προειδοποιητική Απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΕΕΔΝΕ για το σύνολο του εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού που υπηρετεί σε όλες τις Σχολές της Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης , την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 »

Παππάς-Βαφιάς Παναγιώτης 

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Π.Θ. MSc

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon