Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο του 37χρονου- Επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Επιχείρηση της αστυνομίας αυτή την ώρα με τη σύλληψη τουλάχιστον ενός ατόμου κατά πληροφορίες ενώ άλλα δύο φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του την Κυριακή στο δρόμο προς Ασώματο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα εμπλέκονται και φέρονται να είχαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον εκλιπόντα το βράδυ της Κυριακής και η αστυνομία βρήκε τα ίχνη τους «δένοντας» την υπόθεση.

 Οι παραπάνω εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των Νέων της Λέσβου ότι ο 37χρονος δεν πέθανε μόνος του καθώς  στην υπόθεση  υπήρχαν σοβαρά ερωτηματικά.

update

Μόλις τώρα η Αστυνομία έδωσε επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Τρια  άτομα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους σε υπόθεση θανάτου 37χρονου ημεδαπού στη Λέσβο

 Το περιστατικό έλαβε χώρα την 12-12-2021 στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου

 Οι δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33 ετών, για την εμπλοκή τους σε υπόθεση θανάτου 37χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 12-12-2021 στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο.

Οι δράστες, εκ των οποίων ένας συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) στη Μυτιλήνη, με ένταλμα δικαστικής Αρχής, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 12-12-2021, χωρίς της αισθήσεις του, εντός φορτηγού οχήματος ιδιοκτησίας του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο πλησίον του οδικού δικτύου στην παραπάνω περιοχή.

Άμεσα μετέβηκαν στον χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, αλλά και Ιατροδικαστής που διαπίστωσε τον θάνατο του 37χρονου.

Από ερευνητική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου προέκυψε ότι, ο 37χρονος συναντήθηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12-12-2021) με τους τρεις προαναφερόμενους ημεδαπούς, σε αγροτική τοποθεσία, για διευθέτηση διαφοράς που σχετιζόταν με δοσοληψία ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δύο από τους δράστες χτύπησαν τον 37χρονο, με συνέπεια ο τελευταίος να απωλέσει τις αισθήσεις του και ένας εξ’ αυτών, κατά τον χρόνο του περιστατικού, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, με τη συνδρομή του τρίτου ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση, μετέφεραν και εγκατέλειψαν τον 37χρονο και το όχημά του, στο σημείο όπου εντοπίστηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου.

πηγή: nealesvou.grPlease follow and like us:
fb-share-icon