ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ: Έχουν εμμονές με ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Δηλώνουμε ότι θα απόσχουμε από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μιά και παραμένουν αμετάβλητοι οι λόγοι για τους οποίους δεν είχαμε λάβει μέρος και στην προηγούμενη και είχαμε αναφέρει στην κοινή επιστολή μας στις 3-9-2021 .
 
Η κοινή επιστολή μας στις 3-9-2021 την οποία σας είχαμε αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , ήταν η εξής:
 
Με αίσθημα ευθύνης και διατηρώντας τις ιδιαίτερες απόψεις και διαφωνίες μας ως προς την ίδρυση ή όχι αναπτυξιακής εταιρείας στο δήμο της Χίου , οι παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι που υπογράφουμε , δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε τον εκβιασμό της δημοτικής αρχής να περάσει την πολιτική της σε βάρος της πλειοψηφίας του ΔΣ και των δημοτών μας.

Μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η ίδια που συνεχίζει εμμονικά να φέρνει ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και μαλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν στις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών .
Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, δέσμια των ρουσφετολογικών της πολιτικών και του νεποτισμού που την διακρίνει. Αν πράγματι ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο ας αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα από την ημερήσια διάταξη . Σε διαφορετική περίπτωση η αποχή μας είναι δεδομένη όσο και αν με τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα και γνωστές επί πληρωμή “πένες”, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα .
Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη .
 
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ
ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: