Σκοπιμότητα ή εμμονή για το ειδικό σχολείο από τη Δημοτική Αρχή

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σκοπιμότητα ή εμμονή για το ειδικό σχολείο από τη Δημοτική Αρχή. Μόνοι χαμένοι οι δημότες και οι μαθητές του ειδικού σχολείου

Η χωρίς λόγο άρνηση της δημοτικής αρχής να δεχθεί την χωρίς κόστος για το Δήμο εκπόνηση της μελέτης από την Εταιρία Κτηριακών Υποδομών του Δημοσίου (ΚτΥπ) για το ειδικό σχολείο ,προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Είτε από σκοπιμότητα επιμένουν για εκπόνηση της μελέτης με χρηματοδότηση από το Δήμο προς εταιρεία, είτε από άρνηση , επειδή αποδείξαμε ότι μπορεί η μελέτη να γίνει χωρίς κόστος για το Δήμο, οδηγούν σε καθυστέρηση το έργο. Το πρόβλημά τους τώρα είναι ότι ζητούνται από την ΚτΥπ ενέργειες που είναι προαπαιτούμενα για την άρτια σχεδίαση του έργου!

Ο δήμαρχος κ. Κάρμαντζης και ο αντιδήμαρχος ΤΥ κ. Ξενάκης θέλουν να γίνει γρήγορα το ειδικό σχολείο ή θέλουν να αναθέσουν μία μελέτη;

Η παράταξή μας ανέδειξε το θέμα, διερεύνησε και υπέδειξε τη λύση μέσω της ΚτΥΠ, προσφέρθηκε μαζί με μηχανικούς από άλλες παρατάξεις και την τεχνική κοινότητα της Χίου να βοηθήσει στη μελέτη ή στα προαπαιτούμενα και αναμένει από τον Μάρτιο του 2021 τις ενέργειες της δημοτικής αρχής που δεν έχουν γίνει.

Σήμερα, 5 μήνες μετά, η δημοτική αρχή επαναφέρει το θέμα για εκπόνηση μελέτης με επιβάρυνση του Δήμου με 200.000 €! Και βεβαίως φταίνε οι άλλοι που δεν προχωράει η …. μελέτη.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑPlease follow and like us:
fb-share-icon