ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΟΝΤΙΛΟΦΟΡΟΥΣ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ(BINTEO)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Χίου, Αχιλλέας Μιχαλιάδης, ενώνει την φωνή τους με όλες εκείνες τις  φωνές που είναι ενάντια στον εμβολιασμό και λέει πως ΔΕΝ θα εμβολιαστεί επειδή «δεν γνωρίζει μακροπρόθεσμες παρενέργειες του εμβολίου. Κάτι που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές».

Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, μίας μονάδας που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες ανθρώπους και τώρα του αφαιρούν τον μισθό,  δηλώνει ότι όχι μόνο αρνείται τον εμβολιασμό αλλά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταπειστεί, αν δεν λάβει απαντήσεις στα ερωτήματά του.
«Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζω τις παρενέργειες του εμβολίου. Ούτε καν οι εταιρίες που τα παράγουν δεν τις ξέρουν. Και είναι λογικό γιατί το εμβόλιο χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο άρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί προσβάλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι υγειονομικοί τηρούμε όλα τα μέτρα και για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς μας», εξήγησε, μεταξύ άλλων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ):Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: