Διακόπηκαν οι εμβολιασμοί στην Λέσβο – Ξέχασαν 5.000 δόσεις στην Αθήνα

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Χωρίς εμβόλια αλλά με τον υπάλληλο που τα συνόδευε, έφτασε αεροπλάνο στη Λέσβο. Στον «αέρα» βρίσκονται περίπου 800 εμβολιασμοί.

Ένα τραγελαφικό γεγονός είναι σε εξέλιξη στη Λέσβο, καθώς την ώρα που εξαγγέλθηκαν νέα μέτρα για τον εμβολιασμό, η χορήγηση εμβολίων σταμάτησε στη Μυτιλήνη, γιατί οι δόσεις έμειναν στην Αθήνα…

Όπως αναφέρει το stonisi.gr χωρίς τα εμβόλια της Pfizer αλλά με τον…. συνοδό υπάλληλο ήρθε το αεροπλάνο της γραμμής από την Αθήνα, το πρώτο αεροπλάνο μετά από χθες Δευτέρα το πρωί. οπότε και η αεροπορική σύνδεση της Λέσβου διακόπηκε λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων.

Κι ενώ με ανακοίνωση του το Νοσοκομείο έκανε γνωστό ότι «όσοι συμπολίτες μας είχαν ραντεβού εμβολιασμού σήμερα μπορούν να προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείο Μυτιλήνης για εμβολιασμό» σημειώνοντας ότι το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει έως τις 10 το βράδυ, τελικά αποδείχθηκε ότι 5000 δόσεις εμβολίων έμειναν στην Αθήνα!

Άγνωστο παραμένει με τίνος ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των εμβολίων αλλά και το πότε θα εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες, υπολογίζονται σε 800, που έχασαν το ραντεβού τους χθες και σήμερα.

Ας σημειωθεί ότι από χθες το μεσημέρι διακόπηκε ο εμβολισμός με εμβόλια της Pfizer στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και στο Νοσοκομείο της πόλης αφού οι ισχυροί νότιοι άνεμοι δεν επέτρεπαν την μεταφορά των εμβολίων μια και όλες οι αεροπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν.

ΠΗΓΗ: stonisi.grPlease follow and like us:
fb-share-icon