Πυργί: Απάντηση στις ακυρώσεις των εμβολιασμών
Για την ακύρωση των εμβολιασμών στο ΚΥ Πυργίου απαντά ο Διοικητής του κέντρου κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος:

Σήμερα, λόγω ενός τεχνικού θέματος, είχαμε αναβολή των σημερινών ραντεβού εμβολιασμού για covid-19 στο Κ.Υ. Πυργίου. Ενημερώσαμε τηλεφωνικά όλους τους πολίτες που είχαν σήμερα ραντεβού, και αυτούς που θα έχουν τη Δευτέρα, ότι δεν πρόκειται κανείς να χάσει τη δόση του και τον προγραμματισμένο εμβολιασμό του. Τα σημερινά ραντεβού κ ίσως και αυτά της Δευτέρας θα μετακινηθούν τις αμέσως προσεχείς μέρες (Τρίτη-Τετάρτη). Όλοι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τη γραμματεία του Κ.Υ για το νέο τους ραντεβού.
Το πρόβλημα που μετέθεσε τους σημερινούς εμβολιασμούς, ήταν καθαρά τεχνικό. Η διαδικασία της μεταφοράς και της συντήρησης των εμβολίων υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους και έχει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας για να φτάσει να γίνει στον πολίτη ένα ασφαλές εμβόλιο. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία έχει και την ανάλογη γραφειοκρατία που κάποιες φορές δεν μπορεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα.
Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την σημερινή τους ταλαιπωρία και θέλουμε να γνωρίζουν ότι, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στη διαδικασία των εμβολιασμών, αγωνιζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Θέλουμε επίσης να γνωρίζουν ότι διαθέτουμε εμβόλια με υψηλά στάνταρ ασφάλειας και από ότι δείχνουν οι μελέτες, με υψηλή αποτελεσματικότητα.
Υπομονή χρειάζεται από όλους μας για να εμβολιαστούμε
και να μην ξεχνάμε να κρατάμε τα ατομικά μέτρα προστασίας, για την προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μαςPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: