Έρχονται 1.204 μόνιμες θέσεις

Με 1.204 μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται διάφοροι φορείς του Δημοσίου μέσα στο Μάρτιο σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ. Δειτε παρακάτω τις προκηρύξεις που πρόκειται να «τρέξουν» μέσα στον επόμενο μήνα.

 

76 μόνιμοι σε 8 φορείς

 

Στα σκαριά βρίσκεται νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 76 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων. Πρόκειται για μία ενιαία προκήρυξη που θα περιλαμβάνει αιτήματα 76 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ [2 θέσεων ΥΕ Νεκροτόμων του υπουργείου Δικαιοσύνης, 9 θέσεων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στον ΟΑΕΔ, 8 θέσεων στην ΕΛ.ΣΤΑΤ., 49 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), 3 θέσεων στον ΕΟΜ, μίας θέσεως στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας, μίας θέσεως στο Επιμελητήριο Λακωνίας και 3 θέσεων στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης]. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αγοράς Εργασίας, θα ζητηθούν όλες οι εκπαιδευτικές βαθμίδες. Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

 

12 πτυχιούχοι στη Βουλή

 

Με 12 πτυχιούχους θα ενισχυθεί η Βουλή με νέο διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ. Αναλυτικά οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι: 2 ΠΕ Οικονοµολόγων, 2 ΠΕ ∆ιεθνών-∆ηµοσίων Σχέσεων, 2 ΠΕ Βιβλιοθηκονόµων, 1 ΠΕ Πληροφορικής, 2 ΤΕ Οικονοµικού, 1 ΤΕ Βιβλιοθηκονόµων και 2 ΤΕ Στενογράφων.

 

1.116 νοσηλευτές και παραϊατρικοί στα νοσοκομεία

 

Σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας θα γίνουν οι 1.116 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που ετοιμάζει το ΑΣΕΠ. Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω διαγωνισμός είχε ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ αλλα το υπ. Υγείας ζήτησε την αναστολή της έκδοσης της προκήρυξης 11Κ/2018 μετά από εισηγήσεις και πιέσεις από συνδικαλιστικών οργανώσεων, προκειμένου να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των υπό κάλυψη θέσεων για τους επικουρικούς που υπηρετούν αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία και των οποίων οι συμβάσεις λήγουν σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας η νέα προκήρυξη θα γίνει στα πρότυπα της 3Κ/2018, δηλαδή με αυξημένη μοριοδότηση για τους ήδη υπηρετούντες. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 110 προσλήψεις για την κατηγορία ΠΕ, 459 προσλήψεις για την κατηγορία ΤΕ, 381 προσλήψεις για την κατηγορία ΔΕ  και 166 προσλήψεις για την κατηγορία ΥΕ. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι: ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΠΕ Χημικών, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Λογιστικής, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου,  ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού προσωπικού, κ.α.

ΠΗΓΗ: e-dimosio.gr

Please follow and like us:
fb-share-icon