Με απόλυτη επιτυχία η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας κι ελευθερίας

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές




Εντυπωσίασε «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας κι ελευθερίας» Ομιλία των Κέλλυ Λουφάκη και Στέφανου Ξενάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου την Κυριακή το απόγευμα.

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργάνωσε ομιλία έμπνευσης και παρακίνησης, με τίτλο «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας και ελευθερίας», για εφήβους και ενήλικες, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου με απόλυτη επιτυχία.

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους η σύζυγος του Περιφερειάρχη κ. Δήμητρα Μουτζούρη και ο Πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος.

Οι διακεκριμένοι Χιώτες, Κέλλυ Λουφάκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του bestseller Το Δώρο (1 και 2) και του Κάπταιν-Γράμματα στον μπαμπά μου, είχαν  έναν πρωτότυπο και ενδιαφέροντα διάλογο. Μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μιλήσαν για το πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί, με όπλο την αυτοεκτίμηση, στην προσωπική ευτυχία και την ελευθερία, ακόμη και με αφορμή δύσκολες στιγμές και καταστάσεις στη ζωή του.

Είχαμε την χαρά και την μεγάλη ευκαιρία απόψε να παρακολουθήσουμε μια καταπληκτική ομιλία έμπνευσης και παρακίνησης, με τίτλο «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας και ελευθερίας», με την Kelly Loufaki  και τον Stefanos Xenakis!!!
Ευχαριστούμε θερμά  την Κέλλυ και τον Στέφανο, καθώς και το ΠΙΟΠ για την διοργάνωση αυτής της μοναδικής εκδηλωσης!!!, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος

 



Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: