Εκλογές ΕΠΣΧ: Αλήθεια πόσες ομάδες θα ψηφίζουν; Θα έχουμε ενστάσεις;
Οι εκλογές πλησιάζουν στην ΕΠΣ Χίου. Αλήθεια πόσες ομάδες θα ψηφίζουν; Μπορεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία με δικαίωμα ψήφου να είναι 25 όμως με τον πρόσφατο νόμο Αυγενάκη το καθεστώς έχει αλλάξει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο. Άλλωστε η πρόσφατη κορονο-επιχορήγηση που πήραν οι ομάδες έγινε βάσει αυτού. Πρακτικά σημαίνει ότι αυτή την ώρα δικαίωμα ψήφου έχουν οι 9 ομάδες και συν 3 που μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να πάρουν έγκριση. Οι υπόλοιπες θα προλάβουν μέχρι την ημέρα των εκλογών;

Με δεδομένο ότι ψηφίζουν και οι 25 ομάδες ο ηττημένος θα προχωρήσει  σε ένσταση που θα αποφασίσει η ΕΠΟ δηλαδή ο νομοθέτης. Εκ των πραγμάτων θα πάμε σε προσωρινή διοίκηση μέχρι να βγει η τελική απόφαση. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι το ποιος θα κάνει την ένσταση. Αν είναι η πλευρά Νικολαΐδη -Φεργαδιώτη που είναι ήδη προσφάτως εκλεγμένα μέλη στην ΕΠΟ ή η πλευρά Βασιλάκη.

Η μάχη μόλις άρχισε με την επιλογή των υποψηφίων και το σίριαλ από ότι φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια.Please follow and like us:
fb-share-icon