Με φουλ γκάζια η εργομέτρηση- Μέσα & έξω τρέξιμο με προνόμια! (βίντεο)

Μια πρωτοποριακή μέθοδος αξιολόγησης του αθλητή τα αποτελέσματα της οποίας δίνει την δυνατότητα στον προπονητή και στον αθλητή να προσαρμόσει ανάλογα με τις ικανότητες του την προπόνηση του κ την περαιτέρω αθλητική πρόοδο του ήρθε στη Χίο.

Ο Νίκος Δημητριάδης, κορυφαίος εργοφυσιολόγος, εγγυάται την ποιότητα του Αθλητικού εργομετρικού κέντρου MYATHLETE και μέτρησε περισσότερους από 40 Χιώτες .

Το γυμναστήριο Άδωνις που πληροί τις προδιαγραφές της συγκεκριμένης επιστημονικής εργομέτρησης  φιλοξένησε την δράση του Chiosrunning.

Για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία μίλησαν στον Νίκο Ζερβόπουλο στην κάμερα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας Chiosin.gr,  ο Πρόεδρος του Chiosrunning Νικήτας Ντάτης, ο  Νίκος Δημητριάδης και ο καθηγητής φυσικής αγωγής & ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Άδωνις Ηλίας Παπαδόπουλος που  τόνισε τη σημασία του εξωτερικού τρεξίματος  με το  μέσα και πως μπορεί να συνδυαστεί με την γνώση και τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου. Επίσης ανέφερε στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε τα μέλη του συλλόγου Δρομέων Υγείας Χίου έχουν προνομιακές τιμές στο γυμναστήριο Άδωνης.

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: