ΟΑΕΔ: Αρχίσαν οι αιτήσεις για 540 προσλήψεις εργασιακών συμβούλων

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΟΑΕΔ: Ξεκινάει σήμερα, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας, 14 Φεβρουαρίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως εργασιακοί σύμβουλοι στον ΟΑΕΔ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 00:01 μέχρι την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59.

Πρόκειται να καλυφθούν 540 θέσεις, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr) στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/proslepse-ergasiakon-sumboulon-
ston-oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ.

Οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΕΔ και θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού για την προώθηση της απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης, ενώ η κατανομή των θέσεων αφορά στο σύνολο της χώρας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς το εργατικό δυναμικό και τις επιχειρήσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια

Για τη δημόσια πρόσκληση, τα παραρτήματα και τις οδηγίες υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).Please follow and like us:
fb-share-icon