Επιδότηση ΕΣΠΑ έως 5000 ευρώ για e-shop
Επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για e-shop, κάντε την αίτηση τώρα και αποκτήστε το δικό σας e-shop 100% δωρεάν. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποβολή φακέλου προς έγκριση και μπαίνει το κόστος της υποβολής μέσα στο ποσό των 5000 ευρώ εφόσον εγκριθεί.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση e-shop 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου e-shop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%.

Η ToastedWeb αναλαμβάνει την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου και την διαδικασία υλοποίησης του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ.

  • Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους.

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

  • Πού θα κάνω αίτηση για την ένταξη μου;

Αρχικά επικοινωνείτε μαζί μας και στην συνέχεια η ToastedWeb αναλαμβάνει να προχωρήσει την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων. (22/2/2021-24/3/2021)

 

 

  • Πώς θα ξέρω αν η αίτηση μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα;

Η ToastedWeb θα σας ενημερώνει καθ΄ όλη την διαδικασία έναρξης και ένταξης του προγράμματος. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, αναγνωρίζουν την αγωνία σας και θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας για να ξέρετε αν ενταχθείτε ή όχι.

  • Έχει γραφειοκρατία;

Η ToastedWeb αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και στην συνέχεια εγγυάται για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

  • Πόσες επιχειρήσεις θα είναι δικαιούχοι;

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης5.000€/επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

  • Θα πληρώσω οποιοδήποτε ποσό ως επιχείρηση;

Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής e-shop περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

  • Ποια εταιρεία θα φτιάξει το e-shop μου;

H ToastedWeb θα αναλάβει την εξολοκλήρου κατασκευή, διαμόρφωση αλλά και φιλοξενία του e-shop σας, όπως και την ολοκληρωμένη σύνταξη του φακέλου σας.

  • Έχω ήδη μία ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος, παλαιότερου χρόνου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μίας ιστοσελίδας. Οι συνεργάτες της ToastedWeb, έχουν την τεχνογνωσία για να αποκτήσετε ένα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα/e-shop.

  • Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα;

Καλέστε μας και θα λάβετε από τους πρώτους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα Επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για e-shop.

  • Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Βεβαίως!

Kαλέστε μας στο 6906070600

 Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: