Διεθνής πολίστας: Αιχμές για παράνομο στοιχηματισμό-Καμία 10αριά τσαμπουκάδες με έβριζαν, έφτυναν και πετούσαν καφέδες

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

 
Ο Διεθνής πολίστας αφήνει αιχμές για παράνομο στοιχηματισμό σε αγώνα της Α1

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Κώστας Κοκκινάκης, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΝΟ Χίου

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε θέση δημοσίως με αφορμή την παραπομπή του στον αθλητικό δικαστή, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με μερίδα φιλάθλων στο Ιωνικό Κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΝΟ Χίου και μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για στήσιμο του αγώνα και παράνομο στοιχηματισμό διαιτητών.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του διεθνή πολίστα αναφέρει:

«Στη Χίο μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ μιλούσα στους διαιτητές (σ.σ. Μοίραλης, Κωνσταντινίδης) και τους έλεγα ότι πριν το παιχνίδι μου έστειλαν μήνυμα πως με αυτούς τους διαιτητές δεν θα κερδίσουμε, καμία 10αριά τσαμπουκάδες μέσης και μεγάλης ηλικίας με έβριζαν, έφτυναν και πετούσαν καφέδες από 2 μέτρα απόσταση όμως ο δαιμόνιος διαιτητής (σ.σ. Ανδρέας Μοίραλης) από την Πάτρα έγραψε εμένα ότι είπα άντε γ….σου στην κερκίδα (που το είπα) αλλά όχι αυτούς τους 10 ηλίθιους που ξεκίνησαν τη φασαρία.

Είναι “γνωστό” ότι βρίζω και πλακώνομαι στα 27 χρόνια που παίζω. Κατάφερε να με στείλει αθλητικό δικαστή για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Όπως γνωρίζουν για εμένα στον χώρο, γνωρίζουν και εσένα διαιτητή ειδικών αποστολών!!

Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημά μας. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως παίζουν και στοίχημα κάποιοι διαιτητές όπως σας είπα και μετά το παιχνίδι ό,τι μου είπαν, αλλά αυτό ξεχάσατε να το γράψετε! Σε πείραξε που με έβριζαν από την κερκίδα και τους απάντησα…

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Χίου που αγωνίστηκαν μέχρι τέλους και κέρδισαν το παιχνίδι, οι αθλητές πάντα απέχουν από εξωαγωνιστικές βρωμιές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon