Στο πλευρό του Φραγκομίχαλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου με έναυσμα την επίθεση που δέχτηκε ο Επιθεωρητής Εργασίας κατά τη διάρκεια ελέγχου, από γνωστό επαγγελματία, δηλώνει την πλήρη στήριξη του στον κ.Δημήτρη Φραγκομίχαλο.

Ο ρόλος της Ο.Ε.Β.Ε. είναι να βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, δε μπορεί παρά να καταδικάσει τη συμπεριφορά του εν λόγω επαγγελματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  συγκεκριμένος δημόσιος λειτουργός ασκεί το καθήκον του με αφοσίωση, ζήλο αντικειμενικότητα και ανιδιοτέλεια.

Εμείς οι επαγγελματίες λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε θετικοί προς κάθε έλεγχο, να αντιμετωπίζουμε τα ελεγκτικά όργανα του κράτους  με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

 

 

 

 

Για την Ο.Ε.Β.Ε. Χίου

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Παππάς Βασίλης                                                                                                                              Κριμιζής Μιχαήλ

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: