Μαγική βραδιά Φαφαλιού-Λιούντρη- Κ. Μουτζούρης: Παλέψαμε για να καθαρίσουν τα νησιά μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
 

Μια μαγική βραδιά διοργάνωσε η  Περιφέρεια Β. Αιγαίου στα πλαίσια σειράς εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Χίου που πραγματοποιείται αυτό το καλοκαίρι, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην τραγική επέτειο στο Μπούρτζι παρουσία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη με την Γιάννα Φαφαλιού και του Δημήτρη Λιούντρη την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

Δίπλα στο κύμα εντυπωσιακή Γιάννα Φαφαλιού άνοιξε το πρόγραμμα με μοναδικές ερμηνείες καταχειροκροτούμενη από το κατάμεστο Μπούρτζι. Την σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Λιούντρης που με τον δικό του μοναδικό τρόπο ερμήνευσε αξέχαστα και σύγχρονα τραγούδια καθηλώνοντας το κοινό.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα:

 

 

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την Γιάννα Φαφαλιού και τον Δημήτρη Λιούντρη και τόνισε: Πραγματοποιούμε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο να αλλάξουμε την εικόνα των νησιών μας, με έμφαση στη Χίο. Δεν μας αξίζει να μας θεωρούν μεταναστόπληκτα νησιά. Πρέπει να αλλάξουμε το image των νησιών μας.  Παλέψαμε για να καθαρίσουν τα νησιά μας ώστε η εικόνα μας να έχει αλλάξει. Τέλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα σε μεγάλο εθνικής εμβέλειας site για την τουριστική ανάπτυξη  των νησιών μας.Please follow and like us:
fb-share-icon