Δάκρυσε το Φαφάλειο!!! Αυτή είναι η ομορφιά και η συγκίνηση

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Αυτή είναι η ομορφιά και η συγκίνηση του ποδοσφαίρου!!!!

Είναι γεγονός ότι ομάδα μας ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική σεζόν κυνηγώντας όλους τους στόχους που είχε θέσει εξ αρχής, μας μένει ακόμα ένας αυτός με την Κ12.

Μην ξεχνάμε ο ΑJAX ΧΙΟΥ πάντα πρωταγωνιστεί !!!!!

Αξίζουν σ όλη την ομάδα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Σαν πρόεδρος, σαν άνθρωπος, σαν ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ένιωθα και ήθελα να κάνω αυτή την αφιέρωση για τον αδερφό, φίλο, συνεργάτη, προπονητή ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΚΟΥΣΙΟ να του δώσω μια φανέλα με την φωτό του μεγάλου αείμνηστου πατέρα του, του γνωστού σε όλους μας κυρ ΔΗΜΗΤΡΗ (με την γνωστή του ατάκα μην τον αφήσεις) που του αφιέρωνα το πρωτάθλημα που πήραμε μαζί με όλα τα παιδιά και τον άλλο συνεργάτη μας  και φίλο τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΚΥΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ !!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

Ο Άγιαξ Χίου είναι μια ποδοσφαιρική ακαδημία  μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που θέλουμε να πρωταγωνιστούμε παντού και πρωταγωνιστούμε και να κοιτάζουμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε παντού.

Μέσα από ομαδική δουλειά δείχνουμε  την ποιότητα και το ταλέντο μας σαν οικογένεια και θέλουμε να φτάνουμε στην μέγιστη δυνατή απόδοση !!!

Γι’ αυτό λοιπόν λέω ότι συνεχίζουμε γι’ ακόμα μεγαλύτερους στόχους με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για να υλοποιήσουμε τα «θέλω» μας.

Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και σαν ακαδημία γι’ αυτό δουλεύουμε μεθοδικά. Για τη νέα χρονιά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αρχίσει να σχεδιάζεται σχεδόν άμεσα υπάρχουν στόχοι & σχέδιαγια ακόμα καλύτερα πράγματα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ στους γονείς και γενικά σε όλους όσους είναι δίπλα μας .  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΜΥΛΩΝΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ AΓΙΑΞ XIOYPlease follow and like us:
fb-share-icon