Το «Κρεοπωλείο Chios farm» είναι η πραγματοποίηση ενός οικογενειακού ονείρου της οικογενείας Μονιούκα!

Το «Κρεοπωλείο Chios farm» είναι η πραγματοποίηση ενός οικογενειακού ονείρου της οικογενείας Μονιούκα! Άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες , όμως ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον κλάδο του κρεοπωλείου και της εμπορίας και επεξεργασίας τροφίμων από το …. Με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση δημιουργεί καθημερινά πληθώρα έτοιμων προϊόντων κρέατος και κρεατοσκευασμάτων , που το μόνο που χρειάζεται είναι να ψηθούν! Δίνουν έμφαση στη πρωτοπορία και στη πρόσμιξη αγνών υλικών και γεύσεων. Τα κρέατα προέρχονται από ζώα που εκτρέφονται στην οικογενειακή φάρμα στον Αη Γιώργη Συκούση. Τα πάντα κόβονται την στιγμή που τα παραγγέλνει ο πελάτης με εξειδικευμένους τρόπους κοπής και δεν είναι ποτέ κομμένα και στιβαγμένα πίσω από μια βιτρίνα. Πέρα από τα εκλεκτά ντόπια αρνάκια και κατσικάκια γάλακτος, ελευθέρας βοσκής σε ανταγωνιστικές τιμές, αξίζει να δοκιμάσετε και τα μερακλίδικα λουκάνικα, συκωταριές και πολλά άλλα προϊόντα που μόνο που δεν κάνουν είναι να τις μαγειρεύουν.

Στον δικό του πλέον χώρο στην Λεωφόρο Ενώσεως 106 στο αεροδρόμιο λίγο πριν την διασταύρωση για Καρφά το «Κρεοπωλείο Chios farm» θα βρείτε τα πάντα και στις καλλίτερες τιμές.

Το κατάστημα παραμένει ανοικτό όλη μέρα από τις 09:00 έως 21:00 καθημερινά και τα Σάββατα. Λειτουργεί και υπηρεσία delivery στο τηλέφωνο 2271073503

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Please follow and like us:
fb-share-icon