Πειστήκαμε πως το πρόβλημα του Χαλκειούς ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης
Εμπαιγμός ή ανικανότητα ;
Εμείς οι κάτοικοι του Χαλκειούς κάναμε το χρέος μας, αποδείξαμε ότι χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς πολιτικούς αμοραλισμούς, χωρίς φωνασκίες προς δημιουργία εντυπώσεων, εκθέσαμε τα όσα βιώνουμε τα τελευταία πέντε χρόνια προς τους διοικούντες, ευελπιστώντας εις ευήκοα ώτα, έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της διαβίωσης μας στον τόπο μας.
Δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες ενός θέατρου του παραλόγου, ακούγοντας λόγια μισαλλοδοξίας από αρχηγούς παρατάξεων που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να λειτουργούν μόνο ως προς το συμφέρον του Χιώτικου λαού, ακούσαμε τις γνωστές καραμέλες των λαοπλάνων ιδρυτών επιτροπών, ακούσαμε «ναι μεν αλλά».
Πειστήκαμε λοιπόν πως το πρόβλημα του Χαλκειούς ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, πειστήκαμε πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνει η ΒΙΑΛ, έτσι ώστε να έχουν γεμάτη τη φαρέτρα τους για να κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι δεν την έκλεισαν ! Πειστήκαμε ότι στα δύσκολα διαλέγουν την θεατρική φυγή, ομού μετά των όσων συνεργάζονται, ίσως γιατί αυτή τη φορά δεν τους «είχαν» τους απέναντι, και το κατάλαβαν στέλνοντας μηνύματα ο ένας στον άλλο, ετοιμάζοντας τη θεατρική φυγή τους, μέσα στο κλίμα αποπροσανατολισμού και έντασης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Αντί λοιπόν σήμερα να μην ψελλίσουν ούτε λέξη, αντί να κρυφτούν, έβαλαν τα μέλη των επιτροπών τους να υβρίζουν τους Χαλκούσους, μας υπέδειξαν να παραιτηθούμε για να αναλάβουν ΕΚΕΙΝΟΙ, έτσι ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Αλήθεια κύριοι, εσείς που κόπτεστε για την δημοκρατία καλείτε σε παραίτηση ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ και ευελπιστείτε σε ανάληψη της διοίκησης από ημέτερους που δεν εξελέγησαν ;
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ;
Έπεσε ΚΑΙ ΑΥΤΗ η μάσκα !!!
Κύριοι, βγάλατε χθες όλες σας τις μάσκες, αλλά δεν θα μας κολλήσετε την ίωση του ψεύδους, την ίωση της μισαλλοδοξίας, την ίωση του μίζερου πολιτικού σας αμοραλισμού, την ίωση του μηδενισμού σας.
Η ώρα της αλήθειας και του ξεγυμνώματος όσων θέλουν να εκμεταλλεύονται την ΒΙΑΛ και τους κατοίκους του Χαλκειούς έφτασε και ο καθένας θα κριθεί.
Δεν υπηρετούμε κανέναν κύριοι, υπηρετούμε τους συμπολίτες μας που υποφέρουν πέντε χρόνια τώρα, υπηρετούμε τον τόπο μας που διαλύεται καθημερινά, συντασσόμαστε με όσους θέλουν πραγματικά να κλείσει αυτό το αίσχος, σε όσους αντιλαμβάνονται ότι οι ζωές μας δεν είναι χαρτιά ανακοινώσεων και εμείς δεν είμαστε πιόνια στα πολιτικά τους παιχνίδια.
ΩΣ ΕΔΩ !
Η αλήθεια φάνηκε εχθές πεντακάθαρα, το είδαμε όλοι.
Πείτε λοιπόν στον Χιώτικο λαό αν όντως μας εμπαίζετε ή αν είστε ανίκανοι.
Εμείς οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ τιμήσαμε τον θεσμικό μας ρόλο, αξιώσαμε το κλείσιμο της ΒΙΑΛ και τη μεταφορά της εκτός αστικού ιστού, εσείς παίξατε το χαρτί της φυγής και της απαξίωσης μας.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, έστω και σήμερα, να ανακρούσετε πρύμναν και να συνταχθείτε με τους κατοίκους του Χαλκειούς. Σας καλούμε να αποδείξετε ότι καλώς κατέχετε θέσεις ευθύνης. Σας καλούμε να βάλετε στην άκρη τα όποια πολιτικά οφέλη θεωρείτε ότι μπορείτε να αποκομίσετε με την παραμονή της ΒΙΑΛ.
Εχθές, όλοι ακούσαμε ότι παλαιότερα, υποδείχθηκε ομού απ’ όλους τους τότε εμπλεκόμενους το 18, ακούσαμε ότι αν θέλουν όσοι κατέχουν θέση ευθύνης μπορούν να βρουν λύση. Ακούσαμε ότι η λύση ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 18, ή όποιο άλλο τόπο νομίζετε ότι θα εξυπηρετήσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ.
Επιστρέφουμε στους υβριστές μας όλους τους χαρακτηρισμούς και τους ευχόμαστε να ξεγυμνωθούν κι άλλο στα μάτια του Χιακού Λαού, για το καλό του τόπου μας.
ΤΣ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ

 Please follow and like us:
fb-share-icon