Αθάνατε Ελληνάρα να δούμε πότε θα βάλεις μυαλουδάκι !
Το είδαμε και το ακούσαμε κι αυτό!

Σεισμός Σεισμός.. Συνωστισμός…
Βούϊξαν όλα τα ΜΜΕ και φυσικά όλο το διαδίκτυο με γενέθλια και γιορτές και τραγούδια και πότε παρακαλώ ;  σήμερα με 108 νεκρούς με 2311 κρούσματα και 522 διασωληνωμένους .
Αθάνατε Ελληνάρα να δούμε πότε θα βάλεις μυαλουδάκι !
Δεν Μας έφταναν τόσους μήνες την νεολαία ή μάλλον την νεολαίρα , με τα πάρτυ τα ποτά και τα ξενύχτια σε όλους τους χώρους ή παραλίες ή σε αυλές Πανεπιστημίου ή σε κέντρα και μπάρ ή σε ταράτσες ή σε πλατείες τώρα βλέπουμε και την Ελίτ της επιστήμης και του πνεύματος να ξεσαλώνουν με γιορτές ή γενέθλια μέσα στα γραφεία νά πίνουν σαμπάνιες, να τραγουδούν και να χορεύουν και μάλιστα και να χλευάζουν τα υγειονομικά μέτρα και να κραυγάζουν “Σεισμός

…Σεισμός…. Συνωστισμός ” ορισμένοι φορούσαν μάσκα και την έβγαζαν και την έβαλαν και πάλι παρά τις απαγορεύσεις της πολιτείας .
Είναι γνωστά πρόσωπα γιατί ακούστηκαν και γράφτηκαν στο διαδίκτυο και τον διεθνή τύπο για τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Β…σό!
Από την άλλη είχαμε πάλι στην Θεσσαλονίκη τα γενέθλια της 18 χρονης κοπέλας με εφτά νέα άλλα παιδιά συντροφιά να γλεντούν και να ξεφαντώνουν έξω καρδιά σαν να μην συμβαίνει τίποτα γύρω τους και στην γειτονιά τους .
Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της ανεγκέφαλης νεολαίρας και της Ελίτ του πνεύματος και της νομικής .
Είχα γράψει για την λέξη Χαϊβάνι το τί θα πει και μέσα στις επεξηγήσεις είναι και άνευ νοημοσύνης και το ανεγκέφαλος ή Βλακέντιος ή Μπουμπουνοκέφαλος ή τούβλο και πολλά ακόμα !
Και φθάνω τώρα στους Αρχιερείς Γραμματείς και Φαρισαίους που απ’την αρχή της πανδημίας του Κορωνοϊού τους κτυπούσα την καμπάνα για την συμπεριφορά τους με τον συνωστισμό μέσα στις εκκλησίες και για την μετάδοση του Κορωνοϊού από το σάλιο .
Ακόμη και τις τελευταίες εβδομάδες έχω γράψει πολλές φορές για το ίδιο θέμα αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μόνο σιωπή μέχρι που άρχισαν τα όργανα του Θερισμού ή μάλλον της αλωνιστικής μηχανής και του αξάνεμου και τα πήρε όλα ο ανεμοστρόβιλος της πανδημίας .
Αυτοί όλοι το χαβά τους με αποτέλεσμα άγνωστο πόσους αθώους ανθρώπους πήραν στο λαιμό τους και πήγαν σε άλλη Γη και σε άλλες χώρες στο υπερπέραν επειδή ακολουθούσαν σάν καλοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι τις οδηγίες και συμβουλές τους ότι μέσα στην εκκλησία δεν μπορεί να μπει ο Κορωνοϊός και μάλιστα να μην φορούν και μάσκα.
Δεν θα αναφέρω την θεία κοινωνία είναι αλλωνού παπά ευαγγέλιο !

 

Αλλά επειδή η παροιμία και το τραγούδι λέει ότι εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση είν’εδώ στην πραγματικότητα όλα εδώ πληρώνονται με την συμπεριφορά τους και άρχισαν να παίζουν τα όργανα της μελλοθάνατης μελωδίας για όσους τα καταφέρνουν λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους.
Και φθάνουμε στους αρνητές της μάσκας και στους ανεγκέφαλους της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας συνδικαλιστές και κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες που εξακολουθούν ακόμη με συνθήματα και προτροπές και αντεγκλήσεις για αντιπολιτευτικούς λόγους να προκαλούν και μέσω επιστημόνων της δικής τους φάρας ότι δεν υπάρχει καμία πανδημία του Κορωνοϊού και το σάλιο δεν είναι μεταδοτικό .
Οπότε συνεχίστε με αγκαλιές με φιλιά και γλωσσώφυλα κι όποιον πάρει ο χάρος !
Δυστυχώς βλέπω ότι μερικοί άνθρωποι εάν λέγονται έτσι….. δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί στην Ελληνική αλλά και σ’όλη την ανθρωπότητα με τα εκατομμύρια πλέον θανάτους από την πανδημία του Κορωνοϊού.
Πάντως επειδή το υγειονομικό σύστημα Υγείας έχει κορεστεί και δεν υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ και Εντατικής θα πρέπει όλοι οι αρνητές της μάσκας να μην έχουν πρόσβαση στις μονάδες εντατικής θεραπείας και ΜΕΘ γιατί δυστυχώς προκαλούν μετάδοση του Κορωνοϊού με την συμπεριφορά και την ανευθυνότητα τους .
Τί τους φταίει ο κάθε ανθρωπάκος που ενδεχομένως θα κολλήσει απ’αυτούς τους ανεγκέφαλους να πάει ταξίδι στον άλλο κόσμο !
Καλό Ξημέρωμα και καλά Μυαλά !
Χίος 22 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon