Έκκληση για βοήθεια σε καρκινοπαθή με έξι παιδιά
Έκκληση για βοήθεια σε καρκινοπαθή με έξι παιδιά

Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, εργαζόμενος σε φούρνο της Μυτιλήνης και αντιμέτωπος με υπέρογκα έξοδα για τις χημειοθεραπείες

Έχουν περάσει 2,5 μήνες περίπου από τότε που ο 33χρονος Γιάννης Μ., μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον εργοδότη του στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, με έντονο πονοκέφαλο και μούδιασμα σε όλο το σώμα του. Άμεσα μετέβη στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια έκανε αξονική, ώστε λίγα 24ωρα μετά να του γίνει γνωστό ότι διαπιστώθηκε όγκος στον εγκέφαλό του και μάλιστα σε κομβικό σημείο όπου επηρεάζονται όλες οι αισθήσεις του.

Ο Γιάννης είναι βιοπαλαιστής και μένει με τη γυναίκα του στη Γέρα μαζί με τα έξι τους παιδιά, ανεβοκατεβαίνοντας αξημέρωτα στη Μυτιλήνη για να δουλέψει σε φούρνο της Μυτιλήνης.

Μαζί με τη γυναίκα του έφυγαν εσπευσμένα στην Αθήνα, όπου δεν έβρισκαν διαθέσιμο Νοσοκομείο, λόγω της γενικευμένης κατάστασης με την πανδημία, την ίδια ώρα που ήταν εξαιρετικά κρίσιμο να ξεκινήσει τις απαραίτητες εξετάσεις, να κάνει εισαγωγή και να προχωρήσει στις χημειοθεραπείας.

Στο μεταξύ η μαγνητική τομογραφία έδειξε σύμφωνα με τους γιατρούς ότι επεκτείνεται ο όγκος και αρχικά οι γιατροί προκρίνουν ότι πρέπει να ξεκινήσει τις ακτινοβολίες, καθώς μια χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του ενδεχομένως να αποβεί μοιραία για τη ζωή του, στο σημείο που βρίσκεται ο όγκος.

Ο Γιάννης βρίσκεται στο Ιασώ και η γυναίκα του φιλοξενείται σε συγγενικό τους πρόσωπο σε περιοχή της Αθήνας, και όπως λέει στο «Ν» αναμένει την κάλυψη του ποσού που απαιτείται: «Από το ΙΚΑ αναμένουμε μόλις 200 ευρώ και κάποια χρήματα από το επίδομα των παιδιών».

Η οικογένεια κάνει έκκληση για χρηματική βοήθεια.

Όσοι μπορούν να συνδράμουν, ο τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική, έχει το Iban GR7101104150000041500616549, στο όνομα Ιωάννης Μαύρος.

ΠΗΓΗ:ΟΛΣΑ – ΣΤΟ ΝΗΣΙ

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon