ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: Νέο ναυάγιο του «έμπειρου» καπετάνιου – δημάρχου/ Τζάμπα Φέσι 100.000 € σε βάρος της Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Νέο ναυάγιο του «έμπειρου» καπετάνιου – δημάρχου κ. Κάρμαντζη. Άλλες 100.000 € στις πλάτες των Χιωτών από πρόστιμα για την ελλιπή ναυαγοσωστική κάλυψη της Χίου.
Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει την αδυναμία της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη να σχεδιάσει, να προγραμματίσει και να υλοποιήσει όχι μόνο το όποιο έργο ,αλλά ακόμη και  ότι προβλέπεται σαφώς στην νομοθεσία.
Προειδοποιήσαμε  για την ολιγωρία στο θέμα της ναυαγοσωστικής κάλυψης, (https://www.facebook.com/ChiosMprosta/posts/82364642853645) με δελτίο τύπου από τις 27 Μαΐου:
Δεν έγινε έγκαιρα την τροποποίηση του προϋπολογισμού αν και από τις αρχές του χρόνου είχαν καθοριστεί οι πολυσύχναστες παραλίες, ενώ τα προαπαιτούμενα ήταν γνωστά και σε ισχύ από το 2020. Όταν άλλοι δήμοι προχωρούσαν από πολύ νωρίς σε διαγωνισμούς η δημοτική αρχή Κάρμαντζη κωλυσιεργούσε.
Τελικά όλες οι διαδικασίες έγιναν καθυστερημένα με αποτέλεσμα μια πανάκριβη ανάθεση αφού προηγήθηκε μεγάλο διάστημα χωρίς να υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη σε καθορισμένες ως πολυσύχναστες παραλίες και να βεβαιωθούν πρόστιμα 100.000 € σε βάρος του Δήμου.
Οι συνεχιζόμενες αστοχίες της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη δεν μπορούν πλέον να καλυφθούν από τις κενού περιεχομένου ανακοινώσεις κατά των αντιπολιτεύσεων. Η δημοτική αρχή Κάρμαντζη δεν μπορεί, δεν γνωρίζει και δεν έχει την ικανότητα όχι να σχεδιάσει αλλά ούτε να υλοποιήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο υποχρεώσεις του Δήμου.
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑPlease follow and like us:
fb-share-icon