Φιάσκο! Μια ποιοτική παράσταση με μόνο 7 θεατές! Κάποιος θα έπρεπε να παραιτηθεί απόψε κιόλας για την ανικανότητα του

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Μια ποιοτική παράσταση και μάλιστα με δωρεάν είσοδο από το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν παρουσιάστηκε με μια συγκλονιστική απόδοση από την ομάδα ηθοποιών στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” της Χίου.
Δυστυχώς μόνο 7 θεατές παραβρέθηκαν όπως αναφέρει παρεβρισκόμενη που το έμαθε από άτομο εκτός Χίου όπως αναφέρει στην ανάρτηση της, καθώς δεν προβλήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά ούτε διαφημίστηκε όπως έπρεπε και κανείς δεν το γνώριζε.

Ποιος φταίει;

Ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη

Μια άλλη εκ των ολίγων παραβρισκόμενων ρίχνει τα βέλη της στον Δήμο Χίου; όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της.

Χαρακτηριστικά  αναφέρει: Κάποιος θα έπρεπε να παραιτηθεί απόψε κιόλας για την ανικανότητα του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση – καταγγελία:

Απόψε, Δευτέρα 23 Αυγούστου, απολαύσαμε μια μοναδική παράσταση του “Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν” στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” της Χίου: “Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω κόσμου”.
Ένα τραγικά επίκαιρο θέμα, όπως αναδύεται μέσα από την λαϊκή μας παράδοση, σε μία συγκλονιστική απόδοση από την ομάδα ηθοποιών, χορεύτριας και μουσικών του ιστορικού αυτού θεάτρου. Και ενώ κανείς θα περίμενε το αδιαχώρητο, λιγότεροι από δέκα θεατές χαρήκαμε την μαγική αυτή βραδιά, γιατί … κανείς δεν το ήξερε!
Συγχαρητήρια

” στον Δήμαρχο και τον Δήμος Χίου για την τεράστια Αδιαφορία που επέδειξαν, για την ανύπαρκτη Διαφήμιση και την μηδενική Προβολή της παράστασης, που μάλιστα ήταν με ελεύθερη είσοδο. Με ακούτε εκεί στον Δήμο Χίου; Κάποιος θα έπρεπε να παραιτηθεί απόψε κιόλας για την ανικανότητα του.Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: