Χίος : Γροθιά σε φιλικό ματς…17χρονος με κάταγμα στο ζυγωματικό

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

Χαμός  στην Καλλιμασιά

Γροθιά σε φιλικό ματς στο τοπικό ποδόσφαιρο Χίου. 17χρονος με κάταγμα στο ζυγωματικό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει ο Βαρβασιακος η ιστορική ομάδα του Ομήρου δεν ζήτησε ούτε καν ένα συγγνώμη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Βαρβασιακου:

Σε φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 17/9/2022 μεταξύ των ομάδων του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΎ και του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς στο στάδιο της Καλλιμασιάς και κατά την διάρκεια μίας φάσης (χτύπημα κόρνερ) υπήρξε ένα σπρώξιμο μεταξύ δύο αντίπαλων ποδοσφαιριστών. Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή του ΟΜΗΡΟΥ που αγωνιζόταν εκείνη την στιγμή στο παιχνίδι έτρεξε προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΥ τον οποίο χτύπησε με γροθιές.

Από την διοίκηση του ΟΜΗΡΟΥ δεν υπήρξε ούτε ένα συγνώμη για το συμβάν ακόμα και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του πατέρα του ποδοσφαιριστή του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΥ με την διοίκηση του ΟΜΗΡΟΥ.

Ο ποδοσφαιριστής του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΥ μετακομίστηκε στο νοσοκομείο Χίου όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στο ζυγωματικό. Ένα παιδί 17 χρονών το οποίο την χρονιά που διανύουμε θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα ερωτήματα είναι πολλά.

1. Πρέπει να γίνονται ανεπίσημοι φιλικοί αγώνες ?
2. Αξίζει τελικά τον κόπο να αγωνίζεται κανείς στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της ζωής ποδοσφαιριστών ?
3. Θα συνεχίσουν οι 2 συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στο Χιώτικο ποδόσφαιρο ?
4. Θέλουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο γήπεδο για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Πως αυτό προκύπτει από τέτοιες συμπεριφορές.
Η διοίκηση του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΎ θεωρεί απαράδεκτη την διοίκηση του ΟΜΗΡΟΥ για την συμπεριφορά της και δηλώνει απερίφραστα ότι θα σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα θα ακολουθήσει την νομική οδό.

Σε κάθε περίπτωση ζητάει την παρέμβαση της ΕΠΣ Χίου (μέσα από το θεσμικό πλαίσιο) και καλεί όλα τα σωματεία της Χίου να σκεφτούν ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους και καλό είναι να μην τους φανατίζουν οι διοικήσεις αλλά να προλαμβάνουν τέτοια φαινόμενα.

 

Το ΔΣ του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΥ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon