ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο ( Σύντομα βιογραφικά)


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο ( Σύντομα βιογραφικά)
Μαρία Βασιλακάκη-Ντούλου, Πρόεδρος.
Η κ. Βασιλακάκη-Ντούλου είναι μέλος του ΦΟΧ από το 1972 αμέσως μετά την βράβευσή της σε λογοτεχνικό-μαθητικό διαγωνισμό του ΦΟΧ. Διατέλεσε γραμματέας του ΦΟΧ κατά την περίοδο 1991-2013 και πρόεδρος αυτού από το 2013 έως και σήμερα.
Γιάννης Καρκαζής,Αντιπρόεδρος.
Ο κ. Καρκαζής υπηρέτησε ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου την περίοδο 2001-31/8/2019 με γνωστικό αντικείμενο τις Ποσοτικές Μεθόδους, την Γεω-οικονομία και την Γεωπολιτική. Είναι πρόεδρος της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρίας “Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος”.
Μαρία Χρονοπούλου, Γραμματέας.
Η κ. Χρονοπούλου είναι πτυχιούχος οικονομολόγος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγήτρια Ισπανικής γλώσσας. Ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα,τους μαζικούς φορείς και τον εθελοντισμό και έχει βραβευτεί για την προσφορά της.
Κωνσταντίνος Αμπανούδης, Εφορος Αρχείου.
Ο κ. Αμπανούδης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΦΟΧ από το 1975. Διατέλεσε πρόεδρος του ΦΟΧ κατά την περίοδο 1981-1984. Είναι συγγραφέας και ποιητής και μέλος της Εθνικής Εταιρίας των Ελλήνων Λογοτεχνών.
Κωνσταντίνος Βολάκης, Εφορος Λογοτεχνίας και Βιβλιοθήκης
Ο κ. Βολάκης είναι συγγραφέας και ποιητής. Το έργο του έχει αποσπάσει πληθώρα διακρίσεων. Είναι εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ) στο Β. Αιγαίο και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου αυτής.
Isabelle Kergoat, Εφορος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων.
Η κ. Kergoat είναι επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στη Χίο από το 2008.
Φιλία Λάζου, Ταμίας. Η κ. Λάζου έχει κάνει σπουδές στον χώρο των Οικονομικών Επιστημών. Τα ενδιαφέροντά της εστιάζονται στη Λογοτεχνία και τις Καλές Τέχνες.
Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: