Σασμός: Ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης κάνει μήνυση στον ALPHA

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Πράγματι, η σειρά Σασμός έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Η μοναδική αυτή ιστορία, βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, μας ξεναγεί στην Κρήτη, μέσα από μία φρικτή βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες.

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, η Αργυρώ και ο Αστέρης, παλεύουν να φέρουν τον πολυπόθητο “Σασμό”, μέσα από την αγάπη τους. Στο μεταξύ, η ιστορία μας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, με τρίτους να μπαίνουν στο προσκήνιο, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Όπως ήταν γνωστό εξ αρχής, ο Σασμός βασίζεται σε αληθινή ιστορία και γεγονότα πραγματικά. Κάποια από τα πρόσωπα που βλέπουμε είναι υπαρκτά και η βεντέτα αυτή απασχόλησε αρκετούς κατοίκους στην Κρήτη.

Τα ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

Ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης, ταξίδεψε μέχρι την Αθηνά για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον ALPHA! Η βεντέτα αυτή ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι αληθινή και κρατάει πολλά χρόνια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος της οικογένειας αυτής, τα πράγματα στην Κρήτη είναι πολύ τεταμένα. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο να τιναχθούν όλα στον αέρα, με κάποιον να πατήσει ξανά την σκανδάλη.

Η Καλλιόπη στην αληθινή ιστορία Σασμός

Αυτό που ζητάει από τον ALPHA είναι να σταματήσει η προβολή της σειράς, καθώς ο Σασμός είναι μία αληθινή ιστορία, γεμάτη πόνο, οργή και φόβο. Μάλιστα, καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατ. ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Το έργο αυτό αναφέρεται σε μία μεγάλη βεντέτα, από το 1944 μέχρι το 1964. Είκοσι χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις οικογένειες, ήταν δική μου. Τα πράγματα στην Κρήτη έχουν αγριέψει, είναι ένα καζάνι που βράζει».

πηγη: youfly.com

 Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: