Υποστηρικτές της Κιβωτού: Tα 15 κιλά χρυσαφικά μάλλον θα ήταν φο μπιζού για κοριτσάκια!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

  

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο και για τα χρήματα που βρέθηκαν είτε σε τραπεζικούς λογαριασμούς είτε σε μετρητά είτε η μαύρη σακούλα με τα 15 κιλά χρυσαφικά που τελικά ήταν φο μπιζού για κοριτσάκια!(δείτε τις εικόνες).
Τι πραγματικά ισχύει:
Αφού είχαν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και δεν υπήρχε περίπτωση ανάληψης χρημάτων, ούτε να κάνανε κάποια μεταφορά σε τρίτους και αυτό φάνηκε στον έλεγχο που έγινε.
Η οικονομική αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το μοναδικό διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια εντός της δομής και βρήκαν προσωπικά χρήματα της οικογενείας τα οποία ήταν ….(τετραψήφιος αριθμός) και κάποια λίγα κοσμήματα της πρεσβυτέρας.
Σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς είτε κοινούς, ειτε μισθοδοσίας βρέθηκαν 130.000€ (ήταν όποιες οικονομίες είχαν πριν την Κιβωτό αλλά και οι μισθοί τους).
Οι κινήσεις ήταν όλες ηλεκτρονικές πληρωμές και όχι στην τράπεζα για να βγάλουν κάποιο ποσό, αυτό θεωρητικά κάνει έναν λογαριασμό “άθικτο” καθως δεν έβγαλαν τα τελευταία 8 χρόνια μετρητά διότι κατοικούσαν εντός της Κιβωτού για να έχουν τον έλεγχο 24 ώρες.
Δεν νομίζω ότι κανένας μας θα το έπραττε αυτό να μένει στην εργασία του και να αφιερώσει την ζωή του στο έργο!!!
(Να θυμηθούμε ότι στην προηγούμενη ανάρτηση αναφέραμε ότι πριν κάποια χρόνια είχαν πουλήσει το ακίνητο τους στην Λούτσα η οποία ήταν μια οικοδομή οπότε από αυτά τα χρήματα συντηρούν ακόμα την οικογένεια τους και ήταν ο λόγος που δεν “άγγιξαν” τον λογαριασμό μισθοδοσίας).
Στην ερώτηση άμα υπάρχουν αλλού χρήματα ή αντικείμενα αξίας η απάντηση ήταν ότι υπάρχουν σε έναν χώρο εκτός του διαμερίσματος όπου φυλάσσονται χρήματα και λίρες της οργάνωσης απο την προηγούμενη ημερα και τον υπέδειξαν οι ίδιοι διότι η δομή στην Αθήνα είναι 7.500 τ.μ. η μια και 5.500 τ.μ. η άλλη κι όπως καταλαβαίνετε άμα κάποιος θα ήθελε να αποκρύψει κάτι δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο!
Ηταν καταγεγραμενα και φαινοντουσαν στο σύστημα του λογιστηριου κανονικά, ήταν χρήματα και λίρες τα οποία ήταν μέσα στην περιβόητη θυρίδα όπου ανοίχτηκε μια μέρα πριν και έπειτα από προφορική εντολή της προσωρινής διοίκησης για να μην υπάρχει διαφορά στην καταμέτρηση, ουσιαστικά για να έχουν όλα τα χρήματα μπροστά τους οι νέοι λογιστές κι όλως τυχαίως την επόμενη ημέρα έγινε ο έλεγχος στο διαμέρισμα.
Στον χώρο που ηταν εκτος του διαμερίσματος παρέδωσε η πρεσβυτέρα ως πρόεδρος της οργάνωσης στην οικονομική αστυνομία συνολικά 327.000€ και 270 λίρες εννοείται από δωρεές καταχωρημένες στο σύστημα.
Δεν απέκρυψαν και δεν αρνήθηκαν ότι υπάρχουν όλα αυτά με την μόνη διαφορά ότι ήταν της Κιβωτού αποδεδειγμένα.
Δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο ΠΟΥΘΕΝΆ και η μαύρη σακούλα με τα 15 κιλά χρυσαφικά για την οποία κάνεις μέσα στην οργάνωση δεν γνωριζει για την ύπαρξη της μαλλον θα ήταν φο μπιζού για κοριτσάκια!
Εδώ να ενημερώσουμε ότι η οργάνωση έχει πανω απο 150 εργαζόμενους και περίπου 200 παιδιά στις δομές, χώρια τα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών όπου ξεπερνάνε τα 600 σε όλη την Ελλάδα.
Ισως δεν φανταζόμαστε το κόστος λειτουργίας μιας τέτοιας μεγάλης οργάνωσης οτι ξεπερνάει το ποσό των 4.000.000€ ετησίος!!!(τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς της Κιβωτού ήταν χρήματα για 2 χρόνια λειτουργίας των δομών).
Οπότε όλα αυτά τα χρήματα όπου βρέθηκαν ήταν της Κιβωτού και ήταν για τα παιδιά.

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon