Φως στο τούνελ των μετακινήσεων των φοιτητών

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10-2-2022 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  Χίου, η προγραμματισμένη Συνάντηση Εργασίας για το θέμα της μεταφοράς των φοιτητών από τις φοιτητικές εστίες προς την Πόλη κι αντίστροφα, όπως αυτό τέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 31ης Ιανουαρίου 2022 από τη Συνάδελφο κα Αργυρούδη Γιούλα.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Σύλλογοι Φοιτητών των Σχολών της Χίου, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Αιγαίου ( κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος, κ. Χριστοφάκης Εμμανουήλ, κ. Σιδηροφάγης Φώτης), Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χίου ( κ. Ξυλάς Νικόλαος , κ. Πατεριμός Γεώργιος), ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Κλούβας Σταμάτης, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βρουλής Παντελής, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Νύκτας Νικόλαος και κ. Καμπούρης Στυλιανός και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αργυρούδη Γιούλα.

Μετά από τις τοποθετήσεις και προτάσεις  των συμμετεχόντων, η συνάντηση κατέληξε σε δύο προτάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο υφιστάμενο πρόβλημα:

 

  1. Συνεργασία μεταξύ Δήμου Χίου , Πανεπιστημίου Αιγαίου και Αστικού ΚΤΕΛ.
  2. Λύση του προβλήματος από το ίδιο το Πανεπιστήμιο με το Αστικό ΚΤΕΛ.

Η συνεργασία του συνόλου των φορέων, οι οποίοι πήραν μέρος στη συνάντηση εργασίας, θα είναι διαρκής μέχρι την οριστική επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

                                                                        Στυλιανός Ιωάννη Καμπούρης

                                                                                  Αντιπεριφερειάρχης

                                                                        Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης   

 Please follow and like us:
fb-share-icon