6 καταστηματάρχες καταγγέλλουν: Τι πραγματικά συνέβη στην Αγία Φωτιά;

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Τι πραγματικά συνέβη στην Αγία Φωτια;

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφόρησαν τόσο από το διαδίκτυο όσο και από επίσημους φορείς του νησιού περί «πολέμου» μεταξύ των καταστηματαρχών της Αγίας Φωτιάς και αλληλοκαταγγελιών από όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στην πραγματικότητα δεν καταγγείλουμε ο ένας τον άλλον αλλά ότι δύο συγκεκριμένοι επιχειρηματίες καταγγέλλουν όλους τους άλλους με καταγγελίες ελάσσονος σημασίας. Σε καμία περίπτωση δεν βάζουμε σε κίνδυνο τους πελάτες μας όσο αναφορά την πανδημία COVID 19.

Απερίφραστα δηλώνουμε ότι τηρούμαι τα μέτρα στο έπακρο αλλά και στο μέτρο του εφικτού, επειδή σεβόμαστε  τόσο τους πελάτες όσο και τους νόμους της πολιτείας. Απορούμε όμως για τον υπερβάλλοντα ζήλο των οργάνων της πολιτείας στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς μας επισκέπτονται πολύ συχνά, τιμωρώντας όχι μόνο εμάς τους επιχειρηματίες αλλά και τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων μας και τους επισκέπτες. Μάλιστα μετά από την αδιάλειπτη προσπάθεια που έχει καταβάλει η τοπική αυτοδιοίκηση να αυξήσει τον τουρισμό στο νησί μας και να το προβάλλει ως ελκυστικό-τουριστικό προορισμό. Τα καταστήματα μας είναι σαφές ότι δεν έκλεισαν για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας , αλλά για εξυπηρέτηση μικρο συμφερόντων και αποφυγή περεταίρω διενέξεων.

Δηλώνουμε απερίφραστα την παντελή έλλειψη σεβασμού από την πολιτεία απέναντι σε όλους μας, καθώς η παρουσία των επίσημων φορέων εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη.

Με εκτίμηση

Τα καταστήματα της Αγίας Φωτιάς

SPLASH

ELEPHANT

BLUE NOTE

SKINOS

TIPI

ΚΑΜΑΡΙ Blue RidePlease follow and like us:
fb-share-icon