ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ- ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ- ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ

 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ
 Καλεί όλους του κατοίκους του νησιού μας, τον Δήμο, τα τοπικά συμβούλια, τους συνδικαλιστικούς και μαζικούς φορείς όλων των κλάδων, τα πολιτιστικά σωματεία, σε Παγχιακή συγκέντρωση σε συντονισμό με τους κατοίκους της Λέσβου και την περιφέρεια Β.Αιγαίου στον κοινό μας αγώνα, στις 23 Φλεβάρη στην πλατεία Βουνακίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Τους καλούμε όλους να βγάλουν ανακοινώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο. Διατρανώνουμε τη θέλησή μας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ.
Λέμε ένα δυνατό Όχι στην κρατική τρομοκρατία και στον κυβερνητικό αυταρχισμό! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
• Καμιά δομή «φιλοξενίας – φυλακή» στα νησιά μας. Να κλείσουν όλες οι υπάρχουσες. Ούτε στο Θόλος ,ούτε στην ΒΙΑΛ ούτε πουθενά πάνω στο νησί. Μόνο μία εγκατάσταση καταγραφής και ταυτοποίησης σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
• Τα χρήματα που προορίζονται για τις υπερδομές-φυλακές , να δοθούν στην πραγματική ανάπτυξη των νησιών με έργα υποδομών .
• Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις εναντίον όσων αγωνίστηκαν και κατά την εισβολή των ΜΑΤ στα νησιά μας Χίο και Λέσβο και οι πρόσφατες με την απόβαση που επιχειρήθηκε την μέρα των Θεοφανείων.Please follow and like us:
fb-share-icon