Δωρεά ζωής από τον γιό του Γυμνασιάρχη & π. Διευθυντή της Βιβλιοθήκης Κοραής


Δωρεά ζωής στην Κοινή από τον Κ. Καββάδα. Ο Πρόεδρος της Κοινής κ. Παντελής Μονιώδης αναφέρει:

Αγαπητοί χωριανοί, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, ότι σήμερα, το Αγροτικό Ιατρείο της Κοινότητά μας , εξοπλίσθηκε με τις ακόλουθες απαραίτητες συσκευές , που θα συμπληρώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Αγροτικός Ιατρός.
Α.-Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο
Β.-Παλμικό Οξυμετριτή, για μέτρηση παλμών καρδιάς και Οξυγόνου, αίματος.
Γ.- Θερμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας, για μέτρηση θερμοκρασίας με skaner.
Δ.- Μετρητή σακχάρου αίματος με τις απαραίτητες ταινίες .
Ε.Πολυμηχάνημα , ( FAX ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ κλπ) για αποστολή και λήψη μηνυμάτων αλλά και για εκτύπωση αντιγράφων.
ΟΙ τρεις πρώτες συσκευές , αλλά και το ειδικό σακίδιο <<Πρώτων Βοηθειών >> που περιμένουμε να έλθει σύντομα , είναι ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ , του Αγαπητού φίλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ , με καταγωγή από Χίο, και μόνιμο κάτοικο Λονδίνου , Μ. Βρεττανίας, εις μνήμη των γονέων του.( Ο πατέρας του αείμνηστος Στέφανος Καββαδας, Καθηγητής , Γυμνασιάρχης αλλά και από τα άτομα που συνέβαλλαν στην ΄λειτουργία της ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗΣ ΚΟΡΑΗ ΣΤΗΝ χΙΟ, Διατελεσας μάλιστα και Διευθυντής αυτής για μεγάλο διάστημα .
Ο Μετρητής σακχάρου, με τις απαραίτητες ταινίες ,(λήξεως 2021) είναι ευγενική προσφορά , της Αγαπητής φίλης Φαρμακοποιού, κ. Τζένης Παρθενάκη από τα Νένητα .
Το ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ είναι Δωρεά του Αγαπητού Φίλου και συγχωριανού , Γνωστού και Άξιου Επιχειρηματία , κ. Ιωάννου Μιχαήλ Παπαδημητράκη., εις μνήμη του πατέρα του Μιχαήλ.
Σας ενημερώνω επίσης , ότι στο εξής με την απόκτηση της ανωτέρω συσκευής , αποφεύγετε την ταλαιπωρία να μεταβαίνετε εκτός της Κοινότητας , για αντίγραφα , η για αποστολή και λήψη μηνύματος .
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥς ΠΡΟΣΦΟΡΑ , Ο ΘΕΟς ΝΑ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .
Please follow and like us:
fb-share-icon