Οι στιγμές είναι κρίσιμες & επιβάλλουν Εθνική συνεννόηση- Οι ΕΔ είναι ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χίο βρέθηκε  ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης την Τετάρτη το πρωί. Ο Υπουργός  πραγματοποίησε  τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος του θ/κ «ΓΕΩΡΓΊΟΣ ΆΒΕΡΩΦ»  στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου με πρωτοβουλία από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

Ως στρατιώτης έχω μάθει να υπηρετώ  την πατρίδα μου και  να μην αποφεύγω όσο βαρύ και δύσκολο και αν είναι όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια θα το κάνω μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση.

Βιώνουμε ένα ασταθές περιφερειακό περιβάλλον με εύθραυστες ισορροπίες στον εγγύς γεωπολιτικό χώρο. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ και έτοιμες  να εκτελέσουν την αποστολή τους  στο ακέραιο και να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Τα στελέχη των ΕΔ θα δώσουν τον καλλίτερο εαυτό τους έχοντας ψιλά την σημαία της αποτροπής της ισχύος και της υπερηφάνειας ώστε να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη στην πατρίδα μας.

Από τα νέα μου καθήκοντα τα θα πράξω ότι είναι απαραίτητο για την διασφάλιση του αξιόμαχου των ΕΔ και την ανάδειξη της Ελλάδος σε πυλώνας σταθερότητας και πάροχου ασφαλείας στην περιοχή. Ασκούμε ενεργή στρατιωτική διπλωματία έχοντας αναλάβει ρόλο κλειδί.

Παρακολουθήστε την ομιλία του: 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: