Ηχηρές Κυβερνητικές απουσίες- Ο Μηταράκης τα άκουσε και τους ‘ξελάσπωσε’


Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τον αρμόδιο υπουργό για το μεταναστευτικό να είναι παρών σε κάθε έκτακτη συνεδρίαση για το μεταναστευτικό στην πολύπαθη Χίο. Είτε ο κ. Μουζάλας είτε ο κ. Βίτσας έρχονταν στη Χίο μαζί με τον βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη επι ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019. Ακόμα και ο κ. Τσίπρας είχε έρθει το 2015.

Τώρα η ΝΔ επέλεξε άλλη τακτική πιο επιθετική. Αρχικά ο Εθνικός Συντονιστής για τη διαχείριση του προσφυγικού και  υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, στρατηγός εν αποστρατεία ανέλυσε από την Αθήνα το σχέδιο της Κυβέρνησης! με τους 5000+ διαμένοντες χωρίς να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των Χιωτών του Δήμου και της Περιφέρειας.

Ακολούθως το δύσκολο βάρος για την παρουσίαση του στο Δημοτικό συμβούλιο ανέλαβε ο κ. Νότης  Μηταράκης. Όπως διαπιστώσαμε κατά την χθεσινή του επεισοδιακή είσοδο δεν ήταν μαζί του ούτε άλλος Υπουργός ως όφειλε, ούτε από την τοπική ΝΟΔΕ, ούτε άλλο πολιτικό στέλεχος από την τοπική Νέα Δημοκρατία.

Μόνο στελέχη από το γραφείο του, τον συνόδευσαν, που μαζί με τον Νότη Μηταράκη ‘ξελάσπωσαν’ την κυβέρνηση από την δύσκολη θέση παρουσιάζοντας Κυβερνητική πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο έστω και με επεισοδιακό τρόπο.

Η επιμονή του την βλέπουν με καλό μάτι στην Κυβέρνηση και του δίνει bonus.

 
Please follow and like us:
fb-share-icon