Μαμά του Γιάννη: Σεβασμός στα άτομα με ειδικές ανάγκες

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Γεια σας είμαι μια μανούλα από την Χίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα δυσάρεστο συμβάν που έγινε σήμερα σε μια παιδική χαρά στο νησί της Χίου.
Έχω ένα αγόρι 4,5 ετών των Γιάννη που πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο είναι με ειδικές ανάγκες. Εκεί που παίζαμε όμορφα τρέχαμε και γελάγαμε ξαφνικά ο Γιάννης έσπρωξε άθελά του ένα άλλο παιδι αμέσως έτρεξα να πιάσω το αγοράκι να δω αν είναι καλά, ξαφνικά άκουγα την μαμά του παιδιού να φωνάζει πολλή έντονα και δυνατά στο παιδι μου, οι λέξεις τι ξεκάθαρες και χωρίς να με αφήσει να της εξηγήσω η να μπει στην διαδικασία να μιλήσουμε φώναζε και ούρλιαζαι πάρε το ανάπηρο σου και φύγε από δω δεν έχετε δικαίωμα να είστε έξω και να χτυπάτε τα παιδιά μας. Αμέσως όμως έπαθε κρίση το παιδι μου και δεν μπήκα στην διαδικασία να κάτσω να εξηγήσω στην εν λόγω Κυρία ότι όσα λέει θα έπρεπε να ντρέπεται δεν ήταν λόγια ανθρώπου αυτά, δεν ντράπηκε για τίποτα που με έβριζε μπροστά στο παιδι μου, δεν ντράπηκε να φωνάζει σε ένα παιδι με ειδικές ανάγκες μόνο το έστησε στην γωνία και φώναζε.
Ντρέπομαι για αυτές της μαμάδες θα έπρεπε να σέβονται αυτά τα παιδιά και να μάθουν και στα παιδιά τους να σέβονται και όχι να βρίζουν και να κρίνουν το πως φέρεται έτσι αυτό. Δεν είναι ανάπηρο, δεν είναι χαζό είναι ένα παιδι που θέλει να το σέβεστε και όλοι θέλουμε να σεβόμαστε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το περιστατικό μου θα ήθελα τα σχόλια σας και τα μηνύματα σας.
Υ. Γ: Σεβασμός σε όλα τα παιδιά είμαστε όλοι ίσοι και παλεύουμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο!!
Με αγάπη η μαμά του ΓιάννηPlease follow and like us:
fb-share-icon