Εντυπωσίασαν στον Λιθούσικον γιαλόν

Ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Λιθίου «Ο Αληθής Λιμήν» πραγματοποίησε  την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 7.30μμ, στο γήπεδο μπάσκετ Λιθίου, στη μουσικοχορευτική παράσταση  με τίτλο «Από γιαλόν κρατώ».
Συμμετέχαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και τιμήσαν με τη συμμετοχή τα χορευτικά τμημάτα τους οι σύλλογοι: Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Χίου «Λέων Αλλάτιος», Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου «Ο Γεώργιος Βούρος», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θρακών και Μακεδόνων Χίου «Ο Μέγας Αλέξανδρος», Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «Ο Φάρος» και ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Λιθίου «Ο Αληθής Λιμήν» Ευχαριστεί  θερμά την Mediterra S.A. και την Ποτοποιία Κ. Ψυχής και Υιοί Ο.Ε. για το κέρασμα που προσφερθεί στην είσοδο, καθώς και το Δήμο Χίου για την παραχώρηση της εξέδρας.

Με αφορμή αυτό λοιπόν και επειδή ο εθελοντισμός και η συλλογικότητα δεν κάνει διακρίσεις, αποφασίσαμε να  συγκεντρώσουμε μέσα από συνεισφορές των καλεσμένων ένα ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού δημοτικού σχολείου Χίου. Και έτσι κι έγινε. Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ε.Δ.Σ.Χ., ήταν εκεί, για να στηρίξει την πρωτοβουλία μας μαζί με αρκετούς εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, τοπικής αυτοδιοίκησης και εκκλησίας, καθώς και πλήθος κόσμου που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Το αποτέλεσμα και οι εντυπώσεις ήταν πέραν των προσδοκιών όλων.

Όλα τα παραπάνω έγιναν ευκολότερα με τη στήριξη της Περιφέρειας που συνδιοργάνωσε μαζί μας την εκδήλωση, τη συνεισφορά της ποτοποιίας Κ. Ψυχής και Υιοί Ο.Ε. και της Mediterra S.A. στο κέρασμα και την παραχώρηση της εξέδρας από το Δήμο. Όμως τίποτα δε θα ήταν εφικτό, χωρίς την συνεισφορά των μελών του Συλλόγου και των εθελοντών, που κάθε φορά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγάλουν το χωριό μας ασπροπρόσωπο.

Θερμές ευχαριστίες λοιπόν, σε όλους όσους με το δικό τους τρόπο βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση πραγματικότητα, στους μουσικούς που εμπλούτισαν την εκδήλωση με τις μελωδίες τους, στους Συλλόγους που συμμετείχαν, τους χοροδιδασκάλους τους και τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και στη δική μας χοροδιδάσκαλο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους διοργανωτές για την υπέροχη βραδιά.

Να είμαστε πάντα γεροί και να ανταμώνουμε μόνο για καλό σκοπό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, καθώς και για φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο  facebook: https://www.facebook.com/pslithiou

Please follow and like us:
fb-share-icon