Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με υψηλούς προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκαν τα Εφήβεια (ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου οι αγώνες στίβου Εφηβεία στο Δημοτικό στάδιο Χίου.

Παρόντες η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου και ο Χιώτης υπερπρωταθλητής Χριστόφορος Μερούσης , ο Ολυμπιακών διαστάσεων δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Τσώνης και πλήθος κόσμου. Πάνω από 100 αθλητές αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Α. Σ..ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ τίμησε  το νέο αστέρι της υδατοσφαίρισης Ματθαίο Αμπαζή οι Ολυμπιονίκες Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης  και την Ελένη Κανετίδου.

Αγωνιστικά ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους ο Νίκος Τριπολίτης στο μήκος, ο Δημήτρης Σφακιανάκης-Τζήκας στα 400μ και στα 400μ με εμπόδια ενώ όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό.

Την παράσταση έκλεψε ο προπονητής των Πρωταθλητών Γιάννης Τζήκας που έτρεξε και στα 400μ με εμπόδια και ακολούθως το γιόρτασε δεόντως.

Ακολουθεί βίντεο με δηλώσεις του Προέδρου του Εφήβου Κώστα Βεζέρη, του Γιάννη Τζήκα, της Τασσούλας Κελεσίδου, του Χριστόφορου Μερούση, του Γιώργου Κριτούλη , του μέλους του ΣΕΓΑΣ Κώστας Τριαντάφυλλου, του Νίκου Τριπολίτη και του Νίκου Τσώνη που ανέφερε ακόμη και τον Ολυμπιονίκη Μάντικα, του κατόχου του 2ου Πανελληνίου ρεκόρ όλων των εποχών στον Μαραθώνιο Βασίλη Ζαμπέλη, καθώς και πλάνα από τους αγώνες:

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με τις απονομές:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: