Έκλεισε η παρουσιάστρια των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 2021

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
H Βίκυ Κουλιανού θα είναι η παρουσιάστρια των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 2021

Ο Θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas μετά τον θορυβώδη τελικό του για το 2020, βγαίνει από την πανδημία και επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ για την φετινή χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν από τις πυρετώδεις προετοιμασίες του το 2021 θα είναι η απόλυτη χρονιά ομορφιάς για την Ελλάδα, διεκδικώντας με αξιώσεις διεθνείς τίτλους.

Ο πολυπληθέστερος διαγωνισμός ομορφιάς της χώρας μας ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς, την μεγαλύτερη παραγωγή καλλιστείων της τελευταίας 30ετίας.

Η φετινή παρουσιάστρια για τον μεγάλο τελικό είναι μια γυναίκα σύμβολο για την ελληνική μόδα και όχι μόνο… αποτελεί σημείο αναφοράς πολλές δεκαετίες , αφού είναι η μόνη Ελληνίδα που κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες και τους μεγάλους οίκους μόδας παγκοσμίως.

Μια μικρή αναφορά, έχει περπατήσει για τους οίκους: DIOR, Gianfranco Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent και πολλούς άλλους οίκους και για τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σχεδιαστών.

Η Βίκυ Κουλιανού επιστρέφει στην παρουσίαση καλλιστείων μετά από 28 χρόνια. Το 1993 παρουσίασε τα καλλιστεία στον ΑΝΤ1 και τώρα είναι πιο έτοιμη από ποτέ να συνεχίσει αυτό το μεγάλο έργο.

Η Βίκυ Κουλιανού δήλωσε τα εξής: «Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas είναι προσωπικός μου φίλος και συζητούσαμε εδώ και 5 χρόνια για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου γεγονότος.

Θεωρώντας ότι φέτος οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ, δέχτηκα με μεγάλη χαρά να είμαι στην θέση της παρουσιάστριας και να συνδράμω και εγώ σε μία τόσο όμορφη και λαμπερή εκδήλωση από τη δική μου θέση.

Η Ελλάδα επανέρχεται και ανακτά την χαμένη αίγλη της, και είμαι σίγουρη πως ο Γιώργος Κούβαρης είναι από τους καλύτερους θεματοφύλακες αυτού του μεγάλου έργου. Συμβάλω και εγώ με την παρουσία μου στο όραμα του προέδρου και είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα του τελικού θα μας δικαιώσει όλους σε μια λαμπερή βραδιά».

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021
 
Τα Εθνικά Καλλιστεία GSHELLAS μετά την περσινή υπερπαραγωγή και την ανακήρυξή τους από πλήθος διεθνών διακεκριμένων sites ομορφιάς, ως τη μεγαλύτερη παραγωγή καλλιστείων στην Ευρώπη, εν μέσω της πανδημίας και των αυστηρών μέτρων λόγω Covid-19, πλέον προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη φετινή τους διοργάνωση, με τις συμμετοχές φέτος να έχουν κατακλύσει την πλατφόρμα τους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Εθνικά καλλιστεία GS Hellas 2021 συνεχίζονται μέχρι 10 Μαΐου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται πράγματα και ονόματα που θα εμπλακούν σε αυτή την μεγάλη γιορτή της ομορφιάς και του πολιτισμού, καθώς επίσης και ποιες διεθνείς αφίξεις, θα πλαισιώσουν τον μεγάλο τελικό, τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την παρουσίασή τους.
Ο θεσμός των Εθνικών καλλιστείων GSHELLAS, είναι ο μοναδικός οργανισμός ομορφιάς για την Ελλάδα, που εισήγαγε μέσω της ομορφιάς των υποψηφίων του, την διάδοση της Ελληνικής ιστορίας και Πολιτισμού.
Φέτος η χρονιά είναι θεματική και αφιερώνεται στην Ενέργεια και στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821. Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει λαμπερά ονόματα, που θα αποτελέσουν και φέτος την Dream Team των Καλλιστείων.
Σε μήνυμά του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γιορτάζουμε την επανάσταση του 1821 και 200 χρόνια μετά, υμνούμε τους ήρωες μας και το κυριότερο δείχνουμε σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως πως αυτή η επανάσταση δεν ήταν μία εγχώρια επανάσταση, για να αποτινάξουμε τους τότε ηγεμονικούς Τούρκους, αλλά μία επανάσταση που σηματοδότησε τον δρόμο προς την κάθε είδους ελευθερία (σωματική& πνευματική) και άνοιξε τον δρόμο για μεγαλύτερα επιτεύγματα τόσο στην τέχνη όσο και στις επιστήμες, σε διεθνές επίπεδο.
Με αυτό το σκεπτικό το συμβούλιο του θεσμού αποφάσισε πως φέτος μαζί με την λαμπερή παραγωγή των καλλιστείων και έως την τελική κορύφωση της μεγάλης βραδιάς, μαζί με όλα τα προωθητικά που αφορούν τα παιδιά, μέσα από τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης θα δώσουμε στον κόσμο εκτενείς αναφορές, που αφορούν πρόσωπα, γεγονότα, ιστορία, και έργα τέχνης που απεικόνισαν την τότε εποχή από σπουδαίους καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους.
Θα πραγματοποιηθεί έκθεση έργων Τέχνης, ως προθάλαμος, όπου ο κόσμος θα μπορεί να δει και να θαυμάσει σκηνές και γεγονότα από το 1821, τα οποία θα οδηγούν στο stage των καλλιστείων του 2021».Please follow and like us:
fb-share-icon