ΠΕΑ: Ήρθαν σε Έβρο & νησιά με παρότρυνση Ερντογάν: Οι νεοαφιχθέντες από κρατούμενοι έχουν δικαίωμα ασύλου


ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ: ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Αποδεικνύεται συνεχώς ότι ο κ. Μηταράκης άλλα λέει στη Χίο, άλλα στην Αθήνα και άλλα στην Ευρώπη.

Για τα νησιά έχει αποδείξει τις προθέσεις του και τι έχει προγραμματίσει για αυτά (φυλακές-δομές τέρατα).

Ο ”τέλειος” σχεδιασμός του ξεκινούσε και τελείωνε με τις αθρόες επιστροφές στην Τουρκία, όταν ξαφνικά ανακάλυψε ότι η Τουρκία στέλνει μετανάστες ως μέρος ενός σχεδίου-υβριδικού πολέμου! Τώρα πάλι λέει, ότι οι επιστροφές δεν γίνονται εξαιτίας του κορωνοϊού!

Θέλει να κάνει νέα δομή – καραντίνα (Μέγα-σκάνδαλο ο τρόπος που μεθοδεύτηκε) στη Χίο γιατί θα “θωρακίσει” το νησί και από την άλλη επαναφέρει όλα τα bonus για κάλεσμα των μεταναστευτικών ροών, εν μέσω πανδημίας!!

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Στην LIVE συνομιλία η Ευρωπαία Επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον αποκάλυψε (ΒΙΝΤΕΟ) ότι ο κ. Μηταράκης επανέφερε το δικαίωμα να αιτηθούν άσυλο ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ 1ης ΜΑΡΤΙΟΥ!!

https://multimedia.europarl.europa.eu/el/libe-committee-meeting_20200402-1000-COMMITTEE-LIBE_vd (10΄31)

Δηλαδή αυτοί που εισέβαλαν με την καθοδήγηση των Τούρκων και χρησιμοποιήθηκαν ως πολιορκητικός κλοιός για την αποσταθεροποίηση της χώρας, θα έχουν το δικαίωμα για άσυλο, μετρητά, στέγη κλπ.!

Ακυρώνει ακόμα και το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε ότι είναι Νόμιμη για λόγους δημοσίου συμφέροντος η αναστολή καταγραφής αιτημάτων ασύλου.
Οταν οι Ευρωπαίοι ζητούν αποσυμφόρηση επιτακτικά η δικαιολογία της κυβέρνησης είναι ότι δεν υπάρχουν θέσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οταν οι Ευρωπαίοι ζητούν κάτι εις βάρος των νησιών και της Ελλάδας, με ευκολία γίνεται αποδεκτό.
Γίνεται τεράστια προσπάθεια, με την ευκαιρία του κορωνοϊού, να ακυρωθεί ο Έβρος και η αντίσταση των νησιωτών. Ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά διότι οι περισσότεροι ”Μένουμε σπίτι”.

Ποιος μπορεί να πιστέψει κάποιον που αυτοαναιρείται συνεχώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ;

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ
Please follow and like us:
fb-share-icon