Τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν ψαράδες & σκάφη του Λιμενικού στα Ελληνικά ύδατα (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι. Ακταιωροί της τουρκικής ακτοφυλακής έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά από Έλληνες ψαράδες στην Νήσο Παναγιά το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου.

Το τουρκικό σκάφος εισήλθε παράνομα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά Ελληνικού αλιευτικού σκάφους που ψάρευε εντός των θαλασσίων χωρικών υδάτων.

 

Το πλήρωμα της τουρκικής ακτοφυλακής επίσης τράβηξε τα γνωστά του βίντεο για την Τουρκική προπαγάνδα.

H ανακοίνωση του Λιμενικού σώματος αναφέρει:

Πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου για την ύπαρξη μιας τουρκικής ακταιωρού, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νήσου Παναγιάς Οινουσσών, η οποία παρενοχλούσε σκάφος δύναμης FRONTEX  που περιπολούσε στην περιοχή, καθώς και ελληνικό  Αλιευτικό σκάφος.
Άμεσα για την εν λόγω θαλάσσια περιοχή απέπλευσαν, Ναυαγοσωστικό  και  περιπολικό σκάφος της  Λιμενικής Αρχής Χίου, όπου καταπλέοντας εντόπισαν και δεύτερη τουρκική ακταιωρό.
Οι τουρκικές ακταιωροί, καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων πραγματοποιούσαν διαρκώς επικίνδυνους ελιγμούς σε βάρος των σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ένα ακόμα βίντεο αυτή την φορά με δυο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής σε ελληνικά χωρικά ύδατα να μας παρενοχλούν…. Όταν γίνει κάποιο ατύχημα τότε θα σκεφτούν να μας δώσουν πίσω το 1 ναυτικό μίλι…. υπάρχει πρόβλημα στην παραμεθόριο. Ανοίξτε τα μάτια σας κ δείτε το πρόβλημα….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PARASXOS AGGELIKI KARAMPOURIOTI:

 

Please follow and like us:
fb-share-icon