Καλό ταξίδι, Γιώργο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΣΤΗ

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως στις 28.08.2020 και ώρα 14:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. ΜΑΝΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ. Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος με βαθιά συγκίνηση ανήγγειλε στα μέλη την αδόκητη απώλεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΤΗ αξιολογότατου μέλους του Συλλόγου μας, αξιαγάπητου από την κοινωνία του τόπου μας.
Είναι βέβαιο ότι τέτοιες στιγμές είναι επώδυνο να αποτυπώσεις την οδύνη σου με λέξεις. Είναι όμως ηθικό καθήκον όλων μας, να αναφερθούμε στον αγαπημένο μας Γιώργο, που τύχη καλή έλαχε να τον έχουμε συνάδελφο και φωτεινό παράδειγμα στην κοινή μας πορεία.
Ο Γιώργος, πορεύτηκε με υψηλές αρχές στο λειτούργημά μας, διακρίθηκε για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά του, κέρδισε με την αξία του και τον καθημερινό του αγώνα την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του. Έντιμος και αξιοπρεπής, με έμφυτο αίσθημα ευθύνης, άφησε με τις πράξεις του βαθύ το αποτύπωμα της ποιότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ανέστησε και ανέθρεψε μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο τρία άξια παιδιά, τον Γιάννη, την Ευφροσύνη και τον Ηρακλή και τους απέδωσε στην κοινωνία άξιους συνεχιστές της πορείας και του έργου του.
Μπορεί ο αγαπημένος μας Γιώργος να έφυγε πρόωρα από κοντά μας, όμως η ανάμνησή του και η καλοσύνη του θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Καλό ταξίδι, Γιώργο.

Μετά την ανωτέρω εισήγηση του Προέδρου, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Σύσσωμο να παρακολουθήσει την εκφορά του εκλιπόντος.
2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς του.
3. Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου ΧίουPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: